POGLEDAJTE ŠTA JE KATE URADILA KAD SU SE SRELI WILLIAM I HARRY: Novinari uslikali taj trenutak, ŠTA ĆE NA OVO MEGAN REĆI? (FOTO)

Svijet
POGLEDAJTE ŠTA JE KATE URADILA KAD SU SE SRELI WILLIAM I HARRY: Novinari uslikali taj trenutak, ŠTA ĆE NA OVO MEGAN REĆI? (FOTO)
Nakon što su fotografije i snimke susreta i razgovora Williama i Harryja nakon sprovoda princa Philipa preplavile društvene mreže, mnogi su uočili zanimljiv detalj vezan za Kate Middleton zbog kojeg sad misle da je Kate tu bila mirotvorka.

Nakon što su fotografije i snimke susreta i razgovora Williama i Harryja nakon sprovoda princa Philipa preplavile društvene mreže, mnogi su uočili zanimljiv detalj vezan za Kate Middleton zbog kojeg sad misle da je Kate tu bila mirotvora, piše Index.hr.

kate1

Naime, Kate, William i Harry zajedno su se uputili iz kapele sv. Georgea, no u jednom trenutku Kate je zaostala za njima te pustila braću da sama razgovaraju. Mnogi danas tvrde da je to učinila namjerno kako bi ih pustila da budu sami te popričaju nakon dugo vremena odvojenosti.

kate2

kate3

Foto: BBC

Tokom sprovoda William i Harry su hodali uz lijes svog djeda, ali odvojeno. Između njih je bio rođak Peter Philips.

Harry je i tijekom intervjua s Oprom Winfrey otkrio da nije u dobrim odnosima s bratom te da će trebati vremena da odnos zacijeli. Sprovod je bio prvi put da su se sreli otkad je Harry odustao od kraljevskih dužnosti, a britanski mediji pišu da se braća vjerojatno nisu vidjela ni u danima prije sprovoda, kad je Harry već bio stigao u Veliku Britaniju, no bio je u samoizolaciji zbog epidemioloških mjera.
 

Ne propustite