JOŠ JEDNA DISKVALIFIKACIJA U ZVEZDAMA GRANDA? TAKMIČARKA SNIMILA VIDEO O VANJI KNEŽEVIĆ: Evo šta je rekla, POPOVIĆ U EMISIJI OTKRIO

Show
JOŠ JEDNA DISKVALIFIKACIJA U ZVEZDAMA GRANDA? TAKMIČARKA  SNIMILA VIDEO O VANJI KNEŽEVIĆ: Evo šta je rekla, POPOVIĆ U EMISIJI OTKRIO
.

Zorja Pajić ima svoj vlog na Jutjubu, a u jednom od brojnih videa komentarisala je rad članova žirija ovog takmičenja

Mnogima još nisu zacijelile rane nakon diskvalifikacije Vanje Knežević iz “Zvezda Granda”, koja je izbačena zbog poruka koje je objavljivala na svom Instagram storiju, a takmičarka Zorja Pajić ovog puta se izvukla da ne prođe isto.

395533-grand-f

Iako nije negativno pominjala članove žirija, kao što je to bio nesmotreni slučaj sa Vanjom, Zorja je u svom vlogu koji vodi na Jutjubu govorila o njima, što se nije dopalo Saši Popoviću. On ju je otvoreno opomenuo u emisiji i zatražio čak da obriše pomenuti video.

- Produkcija je Zorji tražila da obriše vlog sa Jutjuba u kom je komentarisala članove žirija. To nije smjela da radi - istakao je Saša, uz napomenu da Pajićeva nije bila upućena u ovo pravilo. Takmičarka je, za razliku od Kneževićeve, dobro prošla, jer ih nije vrijeđala, ali je komentarisala njihov način rada. 
Pajićeva je dosphela u središte interesovanja domaće javnosti kada je objelodanjeno da je njen djever glumac Milan Jelen Pajić, koga je domaća publika zavolela u ostvarenjima kao poput filmova i serija “Parada”, “Nepobedivo srce”, “Vojna akademija”, “Sinđelići”, “Urgentni centar”… Nju na Instagramu prati skoro 24 hiljade ljudi, dok jedan vlog ima i skoro 300 hiljada pregleda

396386-screenshot-2020-11-30t212801-412-f
 
Podsetimo, Popović ima oštar stav kad je reč o učesnicima takmičenja, te kategorično smatra da na društvenim mrežama ne treba da iznose svoje stavove o “Zvezdama Granda”. U prvom obraćanju u medijima nakon Vanjine diskvalifikacije, on je rekao kako takmičari ne treba da se ponašaju.

- Emisija „Zvezde Granda” je takmičenje sa kredibilitetom i besprekornom reputacijom punih 17 godina, koliko i traje. Shodno tome, nećemo tolerisati nikakve neosnovane i neistinite napade na Grand produkciju, članove našeg žirija, te dovođenje javnosti u zabludu. Pravilo kog se striktno drže svi članovi Grand produkcije i oni koji pretenduju da to postanu, jeste između ostalog i to, da društvene mreže ne smeju da se koriste u svrhu podstrekivanja govora mržnje, nasilja i nedolicnih komentara koji na bilo koji način ugrožavaju život članova naše produkcije, našeg žirija i njihovih porodica. Napominjemo da će i u budućnosti svaki kandidat biti automatski diskfalifikovan, ko zarad ličnog nezdovoljstva, opcije „share”, „repost” i „retweet”, koristi u svrhu podržavanja i potstrekivanja bilo koje vrste nasilja, a koji za cilj imaju da ugroze bezbednost našeg žirija – navedeno je između ostalog u Grandovom saopštenju.

Izvor:Informer

Ne propustite