OVAKO SE MUŠKARAC PONAŠA KAD ŽELI PREKINUTI VEZU: 7 znakova koji ga otkrivaju - BROJ 4 ZNAČI DA JE GOTOVO

Kiosk
OVAKO SE MUŠKARAC PONAŠA KAD ŽELI PREKINUTI VEZU: 7 znakova koji ga otkrivaju - BROJ 4 ZNAČI DA JE GOTOVO
.

Ponekad ih je lako prepoznati, a ponekad nešto teže, ali svaka osoba koja nije sretna u vezi u kojoj se nalazi i koja razmišlja da istu tu vezu prekine, radi nekoliko suptilnih stvari na koje možda ne obraćate pozornost, a trebali biste.

Ovo je deset suptilnih razloga da te više ne voli i da bi uskoro mogao prekinuti s tobom, piše Elite Daily.

screenshot-3

1. Prestaju ga zanimati detalji iz tvog života – I dok ga je prije zanimala apsolutno svaka sitnica o tebi i o svemu što ti se događa u životu, sada kao da je nekako u potpunosti izgubio interes. Više ne postavlja pitanja, ne sluša, ne obazire se…

2. Prestaje te uključivati u društvo – Iako je zdravo imati društvo izvan veze i družiti se s prijateljima i prijateljicama bez partnera, tu i tamo svima je dozvoljeno zajedničko druženje. A ako vas on više i ne pomišlja pozvati na piće s njegovim prijateljima, niti pomišlja na to da ostane na druženju s tvojim društvom, to definitivno radi namjerno. Jer zapravo želi što češće biti što dalje od tebe.

3. Počinje izmišljati razne isprike kako se ne biste vidjeli – Svi znamo da onaj tko želi, nađe način, a onaj koji ne želi, nađe izliku. Upravo je ovdje takva situacija, a ako vam neprestano govori da je “umoran”, “zaposlen” ili “neraspoložen”, nemojte padati na njegove fore. Očito je da će izmisliti svaku moguću ispriku kako bi se izvukao iz onoga u čemu (više) ne želi sudjelovati.

4. Počinje izlaziti češće nego ikad prije – To je još jedan od načina da se makne od tebe i zabavi bez tebe. I ne kažemo da ne bismo uopće trebali izlaziti kad smo u vezi, ali ako je odjednom počeo posjećivati svaki mogući klub gotovo svake večeri, nešto očito ne štima.

5. Tebe krivi za sve – Umjesto da se ispriča i prizna krivicu, sve će prebaciti na tebe. Ako se ne vidite, ti si kriva jer nisi inzistirala na tome da dođe, a nije kriv on jer je rekao da je preumoran. Ako se posvađate, ti si kriva jer ga izazivaš. I ovo su samo neki od primjera.

6. Tjera te da se osjećaš manje vrijednom – Iako si možda najljepša, najpametnija i najbolja djevojka na svijetu (JESI!), zbog njega ćeš se odjednom početi osjećati manje vrijednom. I počinješ se bojati da će naići neka druga djevojka, koja će imati sve ono što ti nemaš i u koju će se zaljubiti kao što se nekad zaljubio u tebe…

7. Laže ti – Okej, laži su u svakoj vezi apsolutno neprihvatljive, ma koliko one male ili velike bile. A ako više nije sretan s tobom i želi prekinuti vezu, lagat će sve više i više. A ako ti je spreman lagati i nije ga briga kako ćeš se ti zbog toga osjećati, jasno je da te više ne voli.

Više mu nisi prioritet

Sve ostalo u njegovu životu kao da je savršeno posloženo, ali ti kao da se nekako ne uklapaš u cijelu priču… Neprestano tražiš tu najmanju rupu kroz koju bi mogla proći i doći do njegova srca, ali nikako ti ne uspijeva. A to ne bi trebalo biti tako. Upravo bi mu ti trebala biti najvažnija, a vaš odnos ono što ga nosi da radi divne stvari u svakom drugom aspektu života. Ako nije tako, ljubavi je, čini se, došao kraj.

Ne propustite