KATE I WILLIAM STIGLI NA SAHRANU: Svi gledaju u jedan detalj na haljini KATE, EVO ŠTA JE ODLUČILA DA STAVI

Show
KATE I WILLIAM STIGLI NA SAHRANU: Svi gledaju u jedan detalj na haljini KATE, EVO ŠTA JE ODLUČILA DA STAVI
.

Na ceremoniji sahrane princa Filipa, vojvotkinja od Kembridža, obučena u crno, sa mrežicom preko lica, ponijela je detalj kojim je odala počast princezi Dajani

Sahrana princa Filipa, supruga britanske kraljice Elizabete II, koji je prošle nedjelje preminuo održava se u kapeli Svetog Đorđa u dvorcu Vindzor, a zbog epidemioloških mjera prisustvuju samo najuža porodica.

Kejt Midlton, vojvotkinja od Kembridža uslikana je po dolasku na ceremoniju sa suprugom princom Vilijamom.  Odjevena je u crnu haljinu, dok preko lica ima mrežicu. Nosi bisernu ogrlicu i viseće minđuše.

247757-profimedia0606124938-ff
 
Kako prenose svjetski mediji, Kejt je tako odala poštu princezi Dajani, bisernom ogrlicom koja je pripadala kraljici, a koju je nekada nosila i Lejdi Di. Takođe, i viseće minđuše su iz kraljičine kolekcije

Takođe, kraljevski par shodno epidemiološkim mjerama nosi i crne zaštitne maske. 

Kako su objasnili analitičari kraljevske porodice ona će danas ponijeti bisere koje je nosila na važnim događajima, a koje su poklon kraljice Elizabete.

Analitičarka je za magazin "Hello" rekla:

"Ovo je prva kraljevska sahrana u doba interneta, pa mislim da će fokus biti na poštovanju i naklonosti tradiciji, ali uz neke detalje koji simbolizuju zajedniči život kraljice i princa Filipa".

247763-profimedia0606121276-ff

Da je Kejt uvijek pažljivo birala nakit i odjeću za velike događaje, govori i to da je u junu 2019. godine, kada je kraljica Elizabeta ugostila tadašnjeg predsednika Amerike, Donalda Trampa, Kejt nosila čuvenu tijaru "Ljubavni čvor", koju ju je pozajmila kraljica, a koja je bila jedna od omiljenih princeze Dajane.
 

Ne propustite