OTKRIVENA ISTINA O NASTRADALOJ ORGANIZATORICI "KUĆE OD SRCA": Evo ko je bila Jasmina

Kiosk
OTKRIVENA ISTINA O NASTRADALOJ ORGANIZATORICI "KUĆE OD SRCA": Evo ko je bila Jasmina
.

Organizatorka emisije "Kuća od srca" Jasmina M. (47) nastradala je juče u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Lađevci na Ibarskoj magistrali. 

Jasmina je iza sebe ostavila brojna dobra djela, porodice kojima je nesebično pomogla, uz pomoć ekipe im podarila krov nad glavom i obezbijedila ljepšu budućnost. 

Porodice su ozarenih lica dočekivale njene humane gestove, a sada tuguju za osobom koja je, po riječima Jasmininog bivšeg supruga, srce i svaki slobodan trenutak ostavljala na terenu, onima kojima je to najpotrebnije. 

2534005-kuca-od-srca-ff

U javnosti se malo zna o Jasmini jer je uvijek bila iza kamere, a kako se navodi, ona je upravo zbog svog humanog gesta postala član ekipe "Kuća od srca".

Zapravo, kada je ekipa emisije "Kuća od srca" došla u njen kraj da pomogne jednoj porodici, ona se tu našla i pomogla im, priča izvor.

- Pokazala se kao vrlo sposobna. Pored toga, Jasmina je oduševila sve svojim gestom. Ona je samoinicijativno došla i pružila pomoć cijeloj ekipi. Na taj način je oduševila Žarka Lazića, koji je glavni producent ove emisije i koji joj je ponudio posao - kaže izvor.

Podsetimo, pre tri godine  bivša voditeljka i producentkinja pomenute emsiije Sandra Denda  takođe je doživjela saobraćajnu nesreću kod Kovina. Ona je tada  zadobila ozbiljne tjelesne povrede, te je čak bila i u komi, Jasmina M. je zauzela njeno mjesto.

Kurir.rs/I.B/Blic

Ne propustite