TREĆE DIJETE NA PUTU, POGLEDAJTE GDJE ŽIVE ONUR I ŠEHERZADA: Nisu kao ostali parovi, sve je iznenadila UNUTRAŠNJOST NJIHOVOG DOMA (FOTO)

Show
TREĆE DIJETE NA PUTU, POGLEDAJTE GDJE ŽIVE ONUR I ŠEHERZADA: Nisu kao ostali parovi, sve je iznenadila UNUTRAŠNJOST NJIHOVOG DOMA (FOTO)
.

Poznati glumački par jedan je od najzanimljivijih u Turskoj, a unatoč hordi obožavatelja, supružnici žive mirnim porodičnim životom s dvojicom sinova koji evidentno imaju glavnu riječ u ovom domu.

Sada im stiže i treće dijete, a par čini se nikada sretniji nije bio.

Nakon što su se 2006. godine pojavili na malim ekranima u ulozi ljubavnog para u seriji „Hiljadu i jedna noć“, a potom tu istu ljubavnu priču započeli i u stvarnom životu, turski glumački par, 38-godišnja Berguzar Korel i 50-godišnji Halit Ergenc, jedan su od najpraćenijih tamošnjih parova. Ono što su svojedobno bili Angelina i Brad u Hollywoodu, to bi se moglo reći za ove supružnike u Turskoj.

dom-2

dom-3

dom-1

Ljubav su ozakonili 2009. godine, a sinovi – 11-godišnji Ali i 11-mjesečni Han došli su kao kruna njihove dugogodišnje ljubavi.

Berguzar je putem Instagrama s pratiteljima podijelila nekoliko videa u kojima je snimala tipično jutro u njihovom domu, a ono što je privuklo najviše pažnje je izgled istog. Pastelne nijanse i drvo su ono što prevladava u ovom interijeru i istom daju osjećaj topline i udobnosti.

dom-4

Središnji dio dnevnog boravka zauzima masivna vitrina na kojoj su izložene porodične fotografije i sitnice uz koje ih vežu predivne uspomene, a kuhinja je obogaćena malim kućanskim uređajem koji život znači – aparatom za kafu.

Dio doma koji najviše pokazuje kako u istome živi porodica s malom djecom zasigurno je kutak s igračkama koji je također upao u kadar dok je glumica snimala četveronožnog ljubimca.

(story.hr)

Ne propustite