PROVJERITE I VI IZNENADIT ĆETE SE! 'Cijeli život sam nosila premali grudnjak - evo kako provjeriti nosite li ispravnu veličinu'

Moda i ljepota
PROVJERITE I VI IZNENADIT ĆETE SE! 'Cijeli život sam nosila premali grudnjak - evo kako provjeriti nosite li ispravnu veličinu'
,

Nakon što je saznala da je cijeli život nosila krivu veličinu grudnjaka, djevojka je podijelila nekoliko jednostavnih savjeta uz koje i vi možete otkriti u čemu griješite

Grace s TikToka šokirala se kada je u dućanu shvatila da je bujnija nego što je mislila. Trgovkinje su joj pomogle da pronađe pravu veličinu grudnjaka, a budući da je naučila sve trikove odlučila je to podijeliti u videu. 

Kaže da prvo morate provjeriti traku te da ona mora ići vodoravno oko leđa, ne smije se podizati prema gore. Sljedeće što treba provjeriti je koliko je traka zategnuta.

grace4

- Treba biti taman toliko zategnuta da možete ugurati prste ispod nje, ali da je ne možete jako povući. Sljedeće što trebate provjeriti je spojnica između košarica. Ona mora stajati sasvim priljubljena uz vaša prsa i ne smije se izvijati prema gore - objasnila je.

Kaže i da je veličina košarice iznimno bitna za dobru podršku i udobnost pri nošenju.

- Grudi ne bi smjele 'ispadati' iz košarica ni na jednom mjestu, a ne bi smjele ni viriti iznad košarica. Ako vam grudi izviruju iz grudnjaka na bilo kojem mjestu, nemate pravi grudnjak - rekla je.

Dodala je i da imate ispravne naramenice ako između njih i ramena možete ugurati dva prsta te ako ih ne možete podignuti visoko iznad ramena.

grace1
Savjeti su oduševili njezine pratiteljice i većina je zaključila kako su i one cijeli život nosile premali grudnjak. Neke su joj se čak i zahvalile jer im je 'povećala' grudi, piše The Sun.

@all_things_grace

Reply to @rubyrayne88 I hope this helps!! I encourage you guys to get a true fitting & find your true size!

♬ original sound - Gracie McCurdy

 

Ne propustite