SUZITE STRUK POMOĆU OVOG TRIKA! Izgledaćete mršavije i atraktivnije!

Zanimljivosti
 SUZITE STRUK POMOĆU OVOG TRIKA! Izgledaćete mršavije i atraktivnije!
.

Spremate se za izlazak, a imate problem sa viškom kilograma? Ovaj trik će vam pomići da izgledate savršeno
Svi dobro znamo da se jedino redovnom i redukovanom ishranom mogu postići najbolji rezultati, ali ako apsolutno morate do sutra da izgledate ekstra vitko, evo tajni koje će vam pomoći da u tren oka izgledate ovako.

Visoke štikle - obavezno!

Najefikasniji način da suzite figuru i djelujete više jeste da obujete cipele na visoku potpeticu. Stvar je u proporciji! Ako ste visoke 165 cm i imate 58 kg, sa štiklama postižete visinu od 174 cm na isti broj kilograma.

moda-bez-810x497

Odjeća koja sužava

Bitno je da izaberite pravi model. Istaknite liniju struka pantalonama ili farmerkama sa spuštenim strukom i našivenim džepovima na zadnjem dijelu. Svakako povedite računa da vam budu pomalo tjesne. Pravilo je - što tamnija odjeća to sitnija figura. Nosite uže T-majice, pripijene košuljice i majčice na bretele - poželjno je što dubljeg dekoltea.

Minimalizujuća šminka

Na dio obraza, tik ispod jagodica, stavite bronzer - tako ćete dobiti efekat užih obraza, a istaknutih jagodica. Zatim, na jagodice nanesite malo svjetlucavog rumenila u prahu u bež ili šampanj boji,prenosi Magazin.novosti.

Neka vam dekolte izgleda bujno. Ovo je jednostavan trik. Uz raskošan dekolte struk djeluje tanje, a cela figura skladnije. U udubljenje između grudi nanesite bronzer u prahu koji je otprilike dvije nijanse tamniji od prirodne boje vaše kože, i u tren oka dobijate bujno poprsje.

Zauzmite odgovarajuću pozu

Zabacite ramena unazad i na dole, a zatim uvucite stomak. Tako ćete „izravnati“ i stomak i zadnjicu. Stojte (i sjedite) uspravno. Zamislite da vam je za vrh glave privezan konopac koji vas vuče na gore. Zračićete samopouzdanjem i osjećaćete se kao da ste nekoliko centimetara više.
 

Ne propustite