IZVLAČI OTROVE IZ TIJELA BUKVALNO PREKO NOĆI: Rusi ovaj "lijek" koriste vijekovima, preporodićete se poslije samo 1 noći - EVO KAKO SE PRAVI

Porodica i zdravlje
IZVLAČI OTROVE IZ TIJELA BUKVALNO PREKO NOĆI: Rusi ovaj "lijek" koriste vijekovima, preporodićete se poslije samo 1 noći - EVO KAKO SE PRAVI
.

Starinski lijek koji uklanja umor, čisti krv i izbacuje toksine iz tijela.

Savremen način života, boravak u zatvorenom, nedostatak kretanja, loša ishrana, faktori su koji nam neminovno narušavaju zdravlje.

Umor, znojenje, posebno noću, razdražljivost i osjećaj težine ne samo u nogama već u cijelom tijelu su znak da je našem tijelu hitno potrebna detoksikacija. Osim zelenog čaja i drugih napitaka koji pomažu izbacivanje štetnih materija iz organizma, postoji i jedan starinski lijek čiji je glavni sastojak - pretpostavljate - bijeli luk. 

noge

Mnogima su poznata njegova lekovita svojstva, a za ovo malo ko zna. Stari Rusi kažu da ova namirnica moćno čisti telo od toksina. A najbolje je da se počne od nogu!

Pripremite sastojke: glavicu bijelog i crnog luka sameljite, prelijte sa 300 ml ključale vode i kuhajte 5-7 minuta. Ostavite da se ohladi i procijedite. Potopite gazu u tečnost, ocijedite, pa stavite na tabane i obujte čarape. Oblog skinite sutradan.Kada uklonite gazu, vidjećete da je promijenila boju.

Ovaj starinski "lijek" Rusi koriste stotinama godina, a kao rukom otklanja toksine iz tijela.

(Mondo)

Ne propustite