DANAS JE MLADI MJESEC U OVNU, EVO ŠTA TO ZAPRAVO ZNAČI: Objavljen horoskop - 4 ZNAKA ČEKA VELIKA SREĆA I DOBIT

Kiosk
DANAS JE MLADI MJESEC U OVNU, EVO ŠTA TO ZAPRAVO ZNAČI: Objavljen horoskop - 4 ZNAKA ČEKA VELIKA SREĆA I DOBIT
.

Danas, 12.04., događa se mladi Mjesec u Ovnu, što označava novi početak, jer Ovan je prvi znak Zodijaka i to je vrijeme kada se počinje s nečim sasvim novim što dosada nismo ni pokušavali.

Odvažno i s uzdignutom glavom krećemo u nova iskustva, nove bitke i nove odnose i konstelaciju snaga. Mladi Mjesec u Ovnu najviše utjecaja će imati na same Ovnove, bit će najpovoljniji za Lavove, Strijelce, Blizance i Vodenjake, a nepovoljan za Vage, Rakove i Jarce.

screenshot-41

Nakon mističnih Riba, Mjesec je ušao u vatrenog Ovna. Ovo je znak koji ruši sva vrata pred sobom, svaku prepreku. Zato je sad vrijeme da maknemo blokade, okolnosti koje nas sprječavaju u ostvarenju ciljeva, a posebno da prekinemo s odnosima koji više nemaju smisla, što podržava i Venera u kvadratu s Plutonom.

Doslovno možemo spaliti sve što nas tišti i stvara probleme, iako ne kažem da to nije neugodan proces. Ali vatra pročišćava i transformira.

Možemo napisati sve što ne želimo i prosuti na Majku Zemlju u noći Crnog Mjeseca, s nedjelje na ponedjeljak ili s ponedjeljka na utorak.

Merkur u Ovnu podržava da glasno i izravno iskažemo ono što želimo ili ne želimo. Istina isplivava na vidjelo, jer Merkur u Ovnu ne podnosi laži, zavaravanja ili dvosmislene poruke.

Komunikacija je direktna i izravna, a riječi odjekuju jako i dugotrajno.

Danas je mladi Mjesec u Ovnu, što označava novi početak, jer Ovan je prvi znak zodijaka i to je vrijeme kada se počinje s nečim sasvim novim što dosada nismo ni pokušavali.

To je znak hrabrosti, zato samo odvažno i s uzdignutom glavom krećemo u nova iskustva, nove bitke i nove odnose i konstelaciju snaga.

Mladi Mjesec u Ovnu najviše utjecaja će imati na same Ovnove, biti će najpovoljniji za Lavove, Strijelce, Blizance i Vodenjake, a nepovoljan za Vage, Rakove i Jarce (i one koji imaju naglašene neke od tih znakova).

Izvor:Atma

Ne propustite