'Prije 5 godine roditelji su mi zauvijek napustili ovaj svijet'

Objavljeno:12.04.2021 - 20:39
A A A Times Arial

Prije 5 godine roditelji su mi zauvijek napustili ovaj svijet kad su se vraćali sa slave. Tata nikada nije pio , nije bio kriv, ali … . Sestra i ja ostali smo sami na ovom svijetu, ona je tad imala 6 godina a ja 18. Idealan život se preko noći pretvorio u pakao. Od tad me je život tjerao da naglo odrastem psihički, ali i fizički. Radio sam na razne poslove za dnevnice, zarađivao i provodio vrijeme sa svojom princezom, malom sestricom.

istockphoto-638915404-612x612

Brinuo sam se za svoju sestru jer mi je ona sve na svijetu. Nikome nisam dao da je odvede od mene, želio sam da ja lično svoju sestru izvedem na pravi put. Kupao sam je, oblačio, češljao spremao za školicu svaki dan, a njen poljubac na rastanku ispred škole mi je bio snaga da prebrodim sve nedaće u tom danu, snaga i razlog da živim. 5 godina nakon tragedije sa roditeljima...

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!