NOVI TREND U NJEZI KOŽE ZALUDIO ŽENE ŠIROM SVIJETA: Zamotaj LICE u foliju, a peškir stavi u mikrotalasnu - rezultat ODUŠEVLJAVA!

Moda i ljepota
NOVI TREND U NJEZI KOŽE ZALUDIO ŽENE ŠIROM SVIJETA: Zamotaj LICE u foliju, a peškir stavi u mikrotalasnu - rezultat ODUŠEVLJAVA!
.

Trendovi u ljepoti koje preporučuju blogeri širom svijeta postaju veoma pupularni, posebno ukoliko se pokažu kao djelotvorni. Tako je i posljednji trend u nezi lica osvojio planetu jer podrazumijeva zamotavanje u streč foliju, posebna kada imate problem sa perutanjem kože.

vampire-facial-numbing-cream

Naime, tretman podrazumijeva najpre nanošenje kreme ili eliksira za dubinsku njegu i hidrataciju, a nakon toga potrebno je prokuhati 500 mililutara vode, pa u nju dodati kesicu zelenog čaja. 

screenshot-from-2021-04-11-22-34-01

Zatim se lice pari 10-15 minuta nad ovim čajem, na svega 20 centimetara od tečnosti, pa nakon toga se streč folijom prekrije cijelo lice i pažljivo naprave rupice u predjelu usta i nosa kako biste mogli da dišete.

Lice pod streč folijom treba da ostane desetak minuta, a nakon toga se potopi peškir u zeleni čaj, pa se na minut ugrijte u mikrotalasnoj pećnici. Vlažnim peškirom obrišite lice sve dok se peškir ne ohladi.

Lice bi trebalo da je meko i sjajno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tutorials (@tutorialsgoalss)


 

Ne propustite