"IZ MAŠINE SU POČELI DA ISPADAJU KOMADI PRLJAVŠTINE" Isprobajte ovaj trik za čišćenje veš mašine - OVO JE ISPRAVAN NAČIN

Praktična žena
"IZ MAŠINE SU POČELI DA ISPADAJU KOMADI PRLJAVŠTINE" Isprobajte ovaj trik za čišćenje veš mašine - OVO JE ISPRAVAN NAČIN
,

Redovno čistim mašinu sirćetom, ali tek kada sam probala ovo vidjela sam kakve se gadosti kriju u mojoj veš mašini.

Na Fejsbuk grupi "Mums who clean" jedna žena podijelila je slike svog otkrića, a žene su istovremeno zgrožene i jedva čekaju da i same isprobaju ovu metodu čišćenja mašine za veš.

screenshot-43

- Vjerovale ili ne, svega nedjelju dana prije ovoga sam pustila mašinu kao i uvijek da radi sa sirćetom i toplom vodom. Uvijek sam mislila da je to dosta, ali onda sam naišla na trik sa tabletom za mašinu za sudove i riješila sam da ga probam - kaže ova mama.

Trik se, kaže, sastoji u tome da umkesto deterdženta za pranje veša stavite tabletu za sudove i pustite mašinu da odradi ciklus. Vidjećete gomilu prljavštine koju niste ni znali da imate u mašini.

screenshot-42

- Bubanj blista kao nikad ranije, a u vodi koju sam pustila u kadu sam vidjela komade kamenca i prljavštine. Zgrozila sam se kada sam vidjela čega tu sve ima - kaže ova mama.

Trik su već isprobale neke žene iz grupe i kažu da su podjednako zgrožene rezultatima, ali i da im mašina nikad nije bila čistija.

Izvor:Zena

Ne propustite