VANBRAČNI SIN TOZOVCA DOŠAO NA OČEV GROB: Položio vijenac svom ocu i OSTAVIO PORUKU (FOTO)

Show
VANBRAČNI SIN TOZOVCA DOŠAO NA OČEV GROB: Položio vijenac svom ocu i OSTAVIO PORUKU (FOTO)
.

Daleko od očiju javnost i ostatka porodice, vanbračni sin Predraga Živkovića Tozovca, Svetozar Živković, došao je na grob oca kako bi mu odao počast i položio vijenac. Svetozar ima 36 godina, živi u Beogradu i nevjerovatno liči na svog oca. 

Kako Kurir saznaje, on je juče u sedam sati ujutru bio u Aleji zaslužnih građana kako bi se u miru oprostio od tate pošto nije bio na sahrani dan ranije. Emotivno je bilo u cik zore na Novom groblju u Beogradu. Nasljednik, koga je Živković zakonski priznao, proveo je pola sata u opraštanju od oca. Svetozar nije zadržavao suze. Vijenac koji je donio pjevačev sin završio je na čelu groba, odmah pored vijenca koji je poslao Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije.

Mnoge priče u javnosti izazvala je činjenica da Tozovčev nasljednik nije bio na sahrani, a izvor Kurira otkriva prave razloge za takvu njegovu odluku. 

2526849-1812-zorana-jevtic-ff

foto: Zorana Jevtić

- Iz ličnog uvjerenja Svetozar nije želio da dođe na sahranu. Želim pošteno da vam kažem, njemu nije mjesto u zadnjem redu na sahrani, već u prvom. A pošto već nije mogao da bude tamo gdje bi trebalo, onda je sačekao jutro i otišao na grob kako bi se oprostio od tate - govori nam naš sagovornik, odlično upućen u cijelu situaciju.

On tvrdi da priče da Svetozar i Tozovac nisu bili u dobrim odnosima ne odgovaraju istini. - Bili su u kontaktu, naravno. Čuli su se neposredno pred smrt. Glupo je pričati uopšte o tome. Sve ostale stvari koje neko kaže na tu temu su zlonamjerne i neistinite - zaključuje izvor. Inače, Tozovac je sinu dao ime po svom ocu. On ima još jednog vanbračnog sina, koji živi u Americi. Pjevač je samo jednom u životu, prije devet godina, njih pomenuo u javnosti. - Imam dva vanbračna sina, ali to nije za novine - rekao je tada Živković za Kurir.

(kurir.rs)

Ne propustite