ŽENA JE NASULA OMEKŠIVAČ U VODOKOTLIĆ NAKON ŠTO JE OČISTILA WC ŠOLJU: Evo šta se desi kad pustite vodu - GENIJALAN TRIK

Praktična žena
ŽENA JE NASULA OMEKŠIVAČ U VODOKOTLIĆ NAKON ŠTO JE OČISTILA WC ŠOLJU: Evo šta se desi kad pustite vodu - GENIJALAN TRIK
,

Ako smo i mislili da se omekšivač za rublje može koristiti samo za mekšu i mirišljavu odjeću, zaljubljenici u čišćenje na društvenim mrežama stalno pokazuju da to nije tako i otkrivaju mu nove svrhe.

Često se tako u videozapisima o čišćenju na TikToku, Twitteru i Instagramu omekšivač rublja spominje kao sredstvo s više mogućih namjena: od sredstva za difuzore za ugodniji miris doma, pa do upotrebe kod pranja prašnjavih radijatora ili prljavih tepiha, prenosi The Sun. 

screenshot-37
Pranje sudopera 

Popularna britanska 'influencerica čišćenja' Mrs. Hinch pokazala je  svojim brojnim fanovima kako ona s omekšivačem pere i kuhinjski sudoper, koji nakon toga blista i miriše na tek oprano rublje. Sudoper prvo začepi i u njega ulije dva puna čepa omiljenog omekšivača, pa ravno iz kuhala za vodu doda i vruću vodu.  

 - Omekšivač ostavite da djeluje četiri sata, pustite vodu iz sudopera i spužvicom očistite ako je ostalo prljavštine - savjetuje Mrs. Hinch.  

Pranje prašnjavih radijatora

Jedna je žena na  TikToku pokazala kako prašnjave radijatore pere spužvicom, vrućom vodom i omekšivačem  

- Omekšivač za rublje na starom i prašnjavom radijatoru: sad izgleda kao nov i sjajno miriši - podijelila je. 

Brisanje prašine 

Korisnica Clean Queen pokazala je na TikToku svoj vrlo jednostavni trik kako s omekšivačem sprječava da se prašina sakuplja na lajsnama vrata. - Izlijte malo omekšivača na krpu i prebrišite, omekšivač će spriječiti da se brzo opet skupi prašina - kaže ona

-Osvježivanje WC-a 

Mnoge su žene na društvenim mrežama pokazale kako, nakon što WC školjku dobro operu, izravno u kotlić uliju omekšivač kako bi kupaonica zamirisala pri svakom puštanju vode. 

Pranje ulaznih vrata - 

Ako je dobar za čišćenje radijatora, zašto ne bi bio i za vrata - piše jedna Instagram korisnica, a s malo tople vode, omekšivačem i spužvicom, ona izgledaju kao nova. Dodavanje u difuzor  TikTok korisnica Nic podijelila je kako u difuzor s trstikom dodaje omekšivač i vodu, a onda vrati već korištene štapiće trske. -

Miriše nevjerojatno, bolje nego prije - napisala je.

 Ulazni i kupaonski tepisi 

Ako želite otkriti koliko prljavštine ima na tepihu ispred ulaznih vrata ili onom u kupaonici, operite ga u kadi s vodom i omekšivačem, savjetuju ljubitelji čišćenja. Za najbolji učinak preporučuju pranje tepiha u pjenušavoj kupki, a zatim dodavanje malo omekšivača kojeg ostave da djeluje 30-ak minuta prije ispiranja.

Izvor:Vecernji

Ne propustite