OVU GREŠKU SA GRUDNJAKOM SVI RADITE, ZBOG TOGA IZGLEDATE DEBELO: Trik koji će vas spasiti ovog ljeta!

Kiosk
OVU GREŠKU SA GRUDNJAKOM SVI RADITE, ZBOG TOGA IZGLEDATE DEBELO: Trik koji će vas spasiti ovog ljeta!
.

Da biste izgledali savršeno 24/7 treba puno truda, a to dobro znaju sve dame. 

U nastavku pogledajte korisne savjete koji vam mogu pomoći da uvijek izgledate sjajno i bez greške:

1. SPREMANJE U POSLJEDNJI ČAS

1

Šoljica kafe u jednoj ruci, četka za kosu u drugoj i pitanje u glavi "šta danas obući?". Kad se sve ovo ukombinuje, propast je na vidiku. Jednostavno u takvoj haotičnoj situaciji ne možete postići savršen izgled.

Međutim, stres možete lako izbjeći ako noć prije odlučite šta ćete nositi.

2. NE PRATITE VRIJEME

2

U ovom slučaju mislimo na vrijeme, ne na sezonu. Pogledajte u svoj ormar i odvojite sve svoje stvari u dvije skupine: toplu odjeću i laganu odjeću. Sve što ne odgovara trenutačnom vremenu treba biti poslano izvan vidokruga!

3. OBRATITE PAŽNJU NA MJESTO I LOKACIJU

3

Nošenje visoke štikle na kamenim pločama ili nošenje koktel haljine za jedan dan u uredu neće učiniti ništa za poboljšanje vaše slike. Cijena i robna marka nisu važni u takvim slučajevima - takvi izbori odjeće uvijek izgledaju neprikladno. Uvijek je korisno unaprijed saznati dresscode i format događaja. Nemojte dopustiti želji da pokažete svoje najnovije odjevne dodatke da prevlada nad zdravim razumom!

4. NOŠENJE ODJEĆE KOJA NE ODGOVARA VAŠOJ FIGURI I VELIČINI

4

Gotovo sigurno, svi imamo poseban par traperica za koje se nadamo da ćemo se moći obući jedan dan, kad smršamo. Međutim, ne pokušavajte tu odjeću nositi ako vam vaša figura ne dozvoljava.

5. MANJAK DODATAKA

6

Možete izgledati nevjerojatno elegantno čak i u jednostavnim trapericama i džemperu. Sve ovisi o modnim dodacima. Ali morate ih ispravno odabrati. To može biti samo jedan detalj: šal, remen ili čak nakit. Govoreći o nakitu, glavna stvar je da ga nema previše i da se ne sastoji od izraženih imitacija plemenitih metala.

6. JEFTINI MATERIJALI

7

Sintetički materijali izgledaju jetfino, gužvaju se, gube oblik i prljaju jako brzo. Savjetujemo vam da se držite materijala od pamuka, šifona, svile, vune i trapera.  U njima ćete izgledati neuporedivo privlačnije.

7. KOMBINACIJA BOJA

8

Odabir savršene sheme boja u odjeći obično je težak posao. Boje se moraju dobro međusobno kombinirati i uskladiti. Ako nemate vremena za proučavanje takvih suptilnosti, trebali biste jednostavno zapamtiti da pri odabiru svijetlih boja najbolje je otići na duboke, zasićene boje: plave, koraljne, tamne, crvene i smaragdne. Također, ne zaboravite na sveobuhvatne plemenite boje pastela. Da ne spominjemo popularne klasike: bijele i crne.

8. ČUDNI PRINTOVI

9

Ako niste sigurni kako se predstaviti u takvoj odjeći (mislimo na leopard print), bolje je igrati na sigurno i odabrati jedan od klasičnih printova, kao što su pruge, polka tačkice, ili geometrijski dizajn.

9. POGREŠAN ODABIR DONJEG RUBLJA

12518860-39631455-col10-0-1479386061-1479386065-650-8-1488295420-650-39d06fa18a-1490598260

Možda ćete reći "zar je važno, i onako to niko ne vidi". Međutim, odabir donjeg rublja je veoma bitno za vas. Bilo koja unutrašnja nelagoda utječe negativno na vaš izgled. Osim toga, dobro donje rublje pomaže da i vaše tijelo izgleda bolje.

 

Ne propustite