DANAS JE 8. MART, A EVO ŠTA VAS ČEKA SUTRA, 9. MART DONOSI PROMJENE: HOROSKOP do kraja sedmice, OBRATITE PAŽNJU

Kiosk
DANAS JE 8. MART, A EVO ŠTA VAS ČEKA SUTRA, 9. MART DONOSI PROMJENE: HOROSKOP do kraja sedmice, OBRATITE PAŽNJU
.

Danas, 08.03., Mjesec pravi lijepe aspekte sa Suncem, Venerom i Neptunom pa možemo imati lijepe početke. Mjesec s Venerom daje odlične odnose pa to trebate iskoristiti, kako emotivno, tako i poslovno. Lijepe emocije i intuicija mogu vam donijeti sreću i uspjeh u ovom danu.

screenshot-9

PONEDELJAK, 08.03.

U ovom mjesečevom danu Mjesec pravi lijepe aspekte sa Suncem, Venerom i Neptunom pa možemo imati lijepe početke u ovom radnom tjednu. Mjesec sa Suncem daje smirenost, popularnost i uspješnost bez nekih većih napora.

Ambicije nisu naglašene, ali zato se možete istaknuti i pokazati svoje kvalitete i sposobnosti. Mjesec s Venerom daje odlične odnose pa i to trebate iskoristiti, kako emotivno, tako i poslovno. Vaši čvrsti stavovi sada točno mogu procijeniti koje su vrijednosti i kvalitete. Imate dobar osjećaj kako da se postavite u odnosima i određenim situacijama.

Ljepota, sklad i smisao za uljepšavanje mogu vam dati dosta pozitivnosti. Vrlo je izražena intuicija pa je i poslušajte, posebno gdje nema logike. Lijepe emocije i intuicija mogu vam donijeti sreću i uspjeh u ovom danu.

UTORAK, 09.03.

U ovom danu Marsove energije Mjesec pravi konjukciju s Plutonom što vam može dati sposobnost prilagođavanja dok su emocije intenzivne sa željom da se vlada. Pojedine osobe trebaju obratiti pažnju da im netko nešto ne skriva ili radi iza leđa. Energija pokretanja je dosta dobra pa možete nešto i pokrenuti što vas vodi do uspjeha.

Ako radite nešto u tajnosti sada je potrebna dublja koncentracija i napor da se to nešto napravi. U nastavku dana Mjesec prelazi u Vodenjaka pa je odlično za suradnju s timovima, grupnim radovima i osobama koje vam mogu pomoći.

Sada su zajednički radovi i grupni projekti vrlo uspješni. Zatim Mjesec pravi trigon s Marsom koji pokreće akciju, daje vam snagu i spretnost pa možete biti duplo efikasniji. Možete utjecati na osobe da se pokrenu i da bolje i brže napravite planirano.

U nastavku, Mjesec je u konjunkciji sa Saturnom što može donijeti zahlađenje i povlačenje, dok će Mars pojačavati vatrenije emocije što je suprotno od Saturna. Kod pojedinih parova može doći do distanciranog odnosa što nije dobro za vašu zajednicu i odnos.

SRIJEDA, 10.03.

U ovom danu Merkurovske energije Mjesec je u konjunkciji s Jupiterom, što vam daje suosjećajnost, darežljivost i unutrašnju potrebu da nešto promijenite. Optimizam je izražen, upravljanje financijama i investicije su dosta sretne i povoljne. Možete pokrenuti sve vidove učenja, predavanja, radionice, specijalizacije itd.

Sve kontakte koji su vezani za inozemstvo, bili oni privatni ili poslovni. Svaki vid humanitarnih akcija i podrške su naglašeni. Pojedine osobe mogu biti pomalo sujetne i da pretjerano naglašavaju vlastiti značaj. Danas lako možete postići uspjeh samo trebate biti umjereni i ne pretjerivati.

ČETVRTAK, 11.03.

U ovom danu Jupiterovih Energija Sunce je u konjunkciji s Neptunom što može donijeti nesigurnost u svoje sposobnosti pa teško izražavate samopouzdanje. S ovim aspektom je teško da vidite jasnu sliku pa se preporučuje da pokrenete stvar da se rješavaju da budu jasne. Mnoge osobe danas mogu bježati u svoj vlastiti svijet.

Kako je Sunce svjetlost i jasnoća tako je Neptun zamagljenost i nejasnoća pa će mnoge osobe željeti razjasniti što je što i tko je tko. Ovaj aspekt je dobar da se razjasne neke stvari, ali nije dobro da se ulazi i neku novu poslovnu karijeru, jer su moguće manipulacije i izdaje.

Zatim, Mjesec je u konjunkciji s Merkurom, što nam daje dobar osjećaj i harmoniju misli i osjećaja pa možete mnoge stvari lijepo pokrenuti s ovim aspektom. Možete imati uspjeh i dobitke od ovog aspekta. Zatim Mjesec prelazi u Ribe i daje vam emotivnost, intuiciju pa možete imati lijepe odnose kako emotivne tako i druge. Uživajte s voljenom osobom.

PETAK, 12.03.

U ovom danu Venerinih energija Mjesec je u kvadratu s Marsom pa može pokrenuti napetu energiju, ishitrene akcije koje mogu biti pogrešne i poslije se možete mučiti i popravljati narušene odnose ili neke druge kvarove.

Moguća su razna emotivna nezadovoljstva i vrijeđanja s ovim aspektom pa pazite što radite i kako se ponašate. Izbjegavajte sukobe i sve ishitrene poteze.

Zatim Mjesec pravi sekstil s Uranom pa možete pokrenuti neka druženja sa prijateljima, udruživati se u grupnim i timskim radovima, završavati već pokrenute projekte i ciljeve. U popodnevnim i večernjim satima možete imati lijepa druženja i planiranja.

SUBOTA, 13.03.

U ovom danu Saturnovske energije možemo očekivati predivan dan jer Mjesec pravi konjunkciju s Venerom, Neptunom i poslije sa Suncem, što nam donosi mlad Mjesec. Prije podne imamo dosta ljubavi, romantike i skladnih odnosa kako sa partnerom u ljubavi tako i u drugim odnosima i druženjima.

Sve što je romantično i lijepo danas možete imati na dohvat ruke i u zagrljaju. U nastavku dana Mjesec pravi konjunkciju sa Suncem, što znači da je mlad Mjesec u Ribama pa možete osmišljavati nešto novo vezano za kreativnost i umjetnost i kako da započnete nove stvari od ponedjeljka.

Intuicija vam može pružiti nove uvide i usmjeriti vas na novi put. Pojedine osobe mogu  upoznati novog partnera  ili ući u vezu. U nastavku, Mjesec pravi sekstil s Plutonom što je odlično da se prilagodite u raznim situacijama i druženjima. Ovaj dan je dobar da uživate i družite se s prijateljima i voljenom osobom pa ga iskoristite pozitivno.

NEDJELJA, 14.03.

U ovom danu Sunčeve energije Mjesec ulazi u vatrenog Ovna pa je energija strastvena i jaka. Možete se baviti sportom i fizičkim aktivnostima. Zatim Venera je u konjunkciji s Neptunom pa su izražene emocije i romanse što se nastavlja od prethodnog dana.

Ovaj aspekt daje najdublje unutrašnje uvide i emocije pa možete i u ovom danu ući u vezu ili brak. Sve dolazi do izražaja vaša kreativnost, intuicija, mašta. Prepustite se lijepim utjecajima ovih planeta pa uživajte u ljepoti, glazbi, poeziji, ljubavi i drugim lijepim osjećajima.

Ovaj aspekt je jedinstven pa se preporučuje da ga maksimalno iskoristite i da se prepustite da vas nosi rijeka osjećaja, kreativnosti u odnosima, lijepim pokretanjima i u ljubavi s voljenom osobom i dragim ljudima.

Izvor:Atma

Ne propustite