BRANKA SOVRLIĆ IMA MILIONE, KUĆA PUNA POZLAĆENIH DETALJA ALI NIKADA NIJE RODILA DJECU: ŽIVOT JE POSVETILA MUŽU, otkrila šta mu se desilo

Show
BRANKA SOVRLIĆ IMA MILIONE, KUĆA PUNA POZLAĆENIH DETALJA ALI NIKADA NIJE RODILA  DJECU: ŽIVOT JE POSVETILA MUŽU, otkrila šta mu se desilo
.

Pjevačica Branka Sovrlić koja je bila veoma popularna devedesetih godina, proživjela je pravu golgotu kada su jo kidnapovali muža.

Branka Sovrlić otkrila je jednom prilikom da su joj tokom rata oteli muža, pa priznala da je bila spremna da da sve što otmičari traže.

screenshot-29

Pjevačica je sa suprugom Sadikom Pašićem Pajom već godinama u skladnom braku. Međutim, prošli su kroz veoma traumatične situacije. Jedna od njih je bila ta i kada je on otet tokom ratnih godina:

- Za novac su ga oteli. Platila sam otkup. Ne znam ko i zašto je to uradio, jer njega kolege vole. Ali neko je htio da dobije pare na taj način. Bilo mi je jako teško i užasno. Nisam bila živa u tom periodu. Bila sam spremna sve da dam da ga puste. Pola života mi je oduzeto - rekla je Branka za Kurir.rs, pa se osvrnula na iznos otkupa:

-To nije važno. Bilo, ne ponovilo se - zaključila je.

Izvor:Republika.rs

Ne propustite