NAKON ZLATINE SMRTI, OŽENIO JE NJU! Ova prelijepa plavuša je supruga SANJE ILIĆA, 23 GODINE MLAĐA

Aktuelno
NAKON ZLATINE SMRTI, OŽENIO JE NJU! Ova prelijepa plavuša je supruga SANJE ILIĆA, 23 GODINE MLAĐA
.

Muzičar Aleksandar Sanja Ilić preminuo je od posledica kovida 19, saznaju mediji.

Ilić je rođen u Beogradu 27. marta 1951. godine, a osim toga što je bio uspješan kompozitor, po obrazovanju je bio arhitekta.

Kao mladić je nastupao u grupi „Vragolani”, a zatim u grupi „San”.

Njegova pjesma Halo, halo u izvođenju grupe „Aske” predstavljala je Jugoslaviju na takmičenju za pjesmu Evrovizije 1982. godine.

Dvije godine kasnije, Dado Topić i Slađana Milošević sa velikim uspehom snimaju njegovu kompoziciju Princeza koja je postala i ostala hit.

Grupu „Balkanika” osnovao je 1998. godine, sa kojom organizuje i prvi koncert u junu 2000. godine.

Sa „Balkanikom” je nastupao na koncertima širom svijeta, sa kojom je i 2018. godine predstavljao Srbiju na takmičenju za pjesmu Evrovizije 2018. godine.

Sa pjesmom Nova djeca, grupa je ušla u finale takmičenja u Lisabonu.

On se 1. oktobra 2016. godine oženio sa homeopatkinjom Tatjanom Karajanov sa kojom se često pojavljuje u javnosti

Tatjana Karajanov (43) je zajedno sa Sanjom potpisana kao autor pobedničke kompozicije. Njih dvoje venčali su se u oktobru 2016. godine, a fotografije pokazuju da osim što je talentovana, njegova supruga važi i za vrsnu lepoticu.

Njeno osnovno zanimanje je homeopatija, a ova plavuša je poznatog muzičara (66) osvojila na prvi pogled. 

"Upoznao sam je na promociji jedne knjige i čuo njen predivan glas. Mislim da je to bilo presudno. Od tada je u mom životu sve bilo drugačije. Bavi se i muzikoterapijom, peva i komponuje", rekao je Sanja ranije za Blic

Ovo je Sanjina druga supruga. Gubitak prve je teško podneo i mislio da više nikada neće naći srodnu dušu. Njegova dugogodišnja ljubav bila je naša dobro poznata glumica Zlata Petković koja je prerano preminula.

Ne propustite