EVO ŠTA OBLIK NOSA OTKRIVA O VAMA: Stručnjaci vjeruju da nos može otkriti nevjerojatne činjenice o osobi

Porodica i zdravlje
EVO ŠTA OBLIK NOSA OTKRIVA O VAMA: Stručnjaci vjeruju da nos može otkriti nevjerojatne činjenice o osobi
.

Nos je dio tijela koji otkriva najviše o osobi. Ukoliko odmah želite znati kakav je on i vrijedi li se uopće truditi oko njega dobro promotrite njegov nos. Mirisni organ je izvor pregršt informacija!

PhotoFace je kompjuterski software koji analizira tip nosa, njegovu dužinu i debljinu i stavlja ga u jednu od šest kategorija. Stručnjaci vjeruju kako nos može otkriti nevjerojatne činjenice o osobi pa će se ovom metodom služiti prilikom potrage za osobama koje su u sukobu sa zakonom.

Vi ju pak možete koristiti u svakodnevnim aktivnostima, prilikom procjena potencijalnog partnera ili otkrivanja s kakvim se suparnikom borite.

Nos će vam pomoći da saznate je li osoba pred vama temperamentna, vjerna ili agresivna.

Otkrijte što gaćice govore o vama

Osobe s prćastim nosom vole eksperimentirati u seksu

Ovaj oblik nosa je lagano podignut i o njemu sanjaju mnoge pripadnice ljepšeg spola. Otkriva optimističnu i dragu osobu koja je vrlo ljubazna u ophođenju s ljudima. Osobe koje krasi takav nos su posvećene obitelji, no vole eksperimentirati i otvoreni su za razne avanture, pogotovo kad je riječ u seksu. Ipak, kada pronađu pravu ljubav vjerne su.

Rimski nos otkriva temperamentnu osobu

Široki nos s kvrgom na sredini naziva se još i rimskim nosom. Vlasnici takvog nosa imaju jaku osobnost i prilično su temperamentni.Lako utječu na druge i dobri su organizatori.

Ravan nos imaju osobe koje se boje prepustiti osjećajima

Ravan nos ili grčki nos krasi osobe koje imaju odlične organizacijske sposobnosti i posjeduju mnoge vještine te su učinkovite u poslu. U ljubavi se radije vode logikom nego srcem i osjećajima.

Orlovski nos imaju buntovne osobe

Nos blago zakrivljen prema dolje i sličan orlovskom kljunu imaju samostalne osobe koje ne vole da im drugi govore što moraju raditi u životu i prilično su buntovne.

Egipatski nos imaju šarmeri

Dugi nos koji je proširen na kraju znak je kreativnosti. Osobe s takvim nosom su spremne na promjene i vrlo znatiželjne. Odlične su u izražavanju svojih emocija te šarmantne i karizmatične.

Mesnati nos krasi odane ljude

Uzak nos koji se širi prema kraju gdje postaje prćast zove se još i mesnati nos. Krasi osobe koje su brze na djelu i vrlo mudre. Iako se mogu činiti agresivnima takve su osobe vrlo odani partneri.

Ne propustite