RODITELJI JE OSTAVILI U KARTONSKOJ KUTIJI, godinu provela u sirotištu: SAD JE PJEVAČICA, znate li ko je ona?

Show
RODITELJI JE OSTAVILI U KARTONSKOJ KUTIJI, godinu provela u sirotištu: SAD JE PJEVAČICA, znate li ko je ona?
.

Roditelji koji se, iz bilo kog razloga, odluče da napuste svoju bebu je uvijek srceparajuće i za dijete izuzetno traumatično. Međutim, dešava se i da ta djeca uspiju izgrade ispunjene i sretne živote i takve priče znaju da budu veoma dirljive i emotivne.

Mekenzi Voker je jedna od tih beba koja je uspkela da prevaziće svoj težak početak.

Kada je imala samo mjesec dana, Mekenzi je, u kartonskoj kutiji, bila ostavljena na železničkoj stanici u Kini. Srećom, pronađena je na vrijeme i odvedena u sirotište. Tamo je provela godinu dana, dok je nije 2003. godine usvojila brižna porodica iz Teksasa.

Njena nova porodica je, otkako je Mekenzi bila mala, shvatila da njihova ćerka ima nevjerovatan dar za muziku. Tek što je naučila priča, pamtila je tekstove pjesama napamet i pjevala pjesme od početka do kraja. Željeli su da neguju njen talenat i kada je napunila pet godina vodili su je na časove pevanja, a čak su joj zaposlili i menadžera.

Devet godina otkako su je usvojili, 2012. godine, Mekenzi je doživjela nevjerovatan trenutak, koji ju je šokirao, u pozitivnom smislu, kao i njene roditelje. Te godine je jpevala himnu za Bejzbol ligu, gdje ju je primetio Mark Karman. Karman je uspešan producent i ponudio je mladoj Mekenzi, koja je tada imala samo 10 godina, ugovor kako bi izdala svoj album.

Ne propustite