KAKO OVO NISMO ZNALI: Evo čemu služi PLASTIČNI DIO na sušilici za veš, UOPŠTE GA NE KORISTITE, a može znatno olakšati posao!

Praktična žena
KAKO OVO NISMO ZNALI: Evo čemu služi PLASTIČNI DIO na sušilici za veš, UOPŠTE GA NE KORISTITE, a može znatno olakšati posao!
.

Koristan trik koji će vam na sušilu ostaviti više mjesta za veće stvari, ali i smanjiti potrebu za kvačicama

Kada je riječ o sušenju rublja, većina ljudi drži se dobrih staromodnih sušila, stavljajući na njih mokru odjeću da se osuši na zraku. Međutim, možda svoje pouzdano sušilo uopće ne upotrebljavate u potpunosti. Neki su, naime, tek sada shvaili da njihovo ima dodatnu zgodnu značajku koju nikada prije nisu primijetili.

Na Facebook stranici posvećenoj kućanskim trikovima jedna je žena objavila fotografiju svoga svježe opranog rublja na sušilu, pitajući ostale korisnike znaju li čemu služi plastični dodatak koji dolazi uz neka sušila.

pri-179568776

Neki su odmah komentirali da je plastični dio sušila zapravo namijenjen za sitno rublje, poput čarapa i donjeg rublja, a ova korisna značajka šokirala je velik broj ljudi. Jednostavno se u tu plastiku natakne sitno rublje i ostavi da se osuši. Tako se na samome sušilu omogućuje više mjesta za veće stvari, a i smanjuje se potreba za kvačicama, piše Metro.

Ako uz svoje sušilo za rublje niste dobili plastični dodatak, ne brinite se. Prema preporukama još nekih korisnika Facebooka, on se može kupiti zasebno i odradit će isti posao.

Novi.ba/Net.hr

Ne propustite