Nanijela je PASTU ZA ZUBE NA STOPALA i trljala STAROM ČETKICOM: Nakon par dana nije mogla vjerovati šta vidi

Porodica i zdravlje
Nanijela je PASTU ZA ZUBE NA STOPALA i trljala STAROM ČETKICOM: Nakon par dana nije mogla vjerovati šta vidi
.

Ljeto je sezona sandala, klinova i espadrila i krajnje je vrijeme da se sjetimo svojih nogu. Da, ona jadna stopala na koja često zaboravljamo, premda nas oni pokreću. Žuljevi, pukotine i suha koža koja se pojavi kada zanemarimo njihove potrebe mogu biti i neprivlačni i bolni. Pa, što možemo učiniti s njima?

Iznenađujuće, zubna pasta zapravo može pomoći kod nekoliko problema s stopalima odjednom. To može postati vaš posljednji korak do savršenstva.

8f09e453ccac63243060b7e130

Prije svega, to može biti izvrstan rashladni piling jer sadrži abrazivne čestice koje pojačavaju učinak turpije za stopala ili plavice. Nevjerojatno je za upotrebu kod pilinga mrtvih stanica kože, čineći stopala mekanima. Jedino upozorenje je: nemojte koristiti pastu za zube ako imate duboke pukotine - imajte na umu da sadrži mentol koji može izgorjeti.

Izbjeli vam nokte na nogama. Nanesite pastu i ribajte starom četkicom za zube.

Također vam može pomoći da se riješite neugodnih žuljeva. Jednostavno nanesite malo paste na to područje i ostavite ga nekoliko sati. Uklonite pastu mokrom krpom i ponavljajte nekoliko puta dnevno dok ne nestane.

Ne propustite