OVO JE TIFINA KĆERKA, ZOVE SE SARA - I ONA JE PJEVAČICA: Otac joj je dao najvažniji savjet u karijeri, A EVO KAKO ONA IZGLEDA (FOTO)

Show
OVO JE TIFINA KĆERKA, ZOVE SE SARA - I ONA JE PJEVAČICA: Otac joj je dao najvažniji savjet u karijeri, A EVO KAKO ONA IZGLEDA  (FOTO)
-

Sara Vojičić, kćerka Mladena Vojičića Tife, koja je zaplovila muzičkim vodama i to, ni manje ni više, nego kao pjevačica gotik metal benda.

Sara je još u djetinjstvu krenula u muzičku školu. Imala je, kaže, visoke ambicije kad je riječ o violini, ali je "pjevanje ipak presudilo".

Otac joj je dao najvažniji savjet u karijeri i najveća joj je podrška.

- Nikad nisam htjela da oca pretjerano uplićem u svoju muzičku karijeru, da se eksponiram preko njegovog imena. Rekao mi je da je uvijek tu za sve što mi treba, ali da treba da se izborim sama. Slažem se s tim, mada u posljednje vrijeme često sjednemo uveče, popričamo o tome šta smo radili, dokle smo stigli i imam njegovu podršku. Sve što snimim, pustim njemu da čuje, jer mi najviše znače njegov i mamin komentar. Na njihovim licima odmah vidim valja li ili ne ono što uradim - rekla je jednom prilikom, prenosi "Avaz" i dodala:

Ne propustite