MARKO ZA LUNIN ROĐENDAN KEŠIRAO 5000 EURA: Pogledajte kakav joj je LUKSUZ PRIREDIO U DUBAIJU

Show
MARKO ZA LUNIN ROĐENDAN KEŠIRAO 5000 EURA: Pogledajte kakav joj je LUKSUZ PRIREDIO U DUBAIJU
.

Marko je u svoju zaručnicu zaljubljeniji nego ikad

Ko čeka, taj i dočeka, pa će tako Luna Đogani nakon tri godine proslavljanja svog rođendana u rijalitiju ovogodišnji proslaviti ni manje ni više nego u Dubaiju.

Ovu želju ispunio joj je verenik Marko Miljković i tom prilikom nije nimalo štedeo, te je za celokupni aranžman izdvojio oko 5.000 eura.

luna-pogled-1000x0

FotoPrintscreen Instagram

- Luna je dugo priželjkivala odlazak na more i da makar još jednom, dok se ne porodi, sama sa Markom ode na egzotičnu destinaciju, što joj je on ispunio i iznenadio je kada se na vratima njihovog stana pojavio sa avionskim kartama u rukama. Rekao joj je da se pakuje i da će 25. rođendan provesti u toplom Dubaiju, a ona se rasplakala od sreće - kako je izjavio izvor za Alo, te otkriva:

luna-i-marko-1000x0

Foto:Instagram

- Marko je za 10 dana na ovoj luksuznoj destinaciji isplatio više hiljada eura. Smještaj u hotelu sa pet zvjezdica za dvije osobe koštao je oko 1.500 eura, zatim avionske karte, skupocjeni izleti i krstarenja, novac za šoping - sve to ukupno ga je koštalo 5.000 eura, a Luna je tu samo da uživa - kaže izvor za naš list.

za-atf-luna-stomak-1000x0

Foto:Printscreen Instagram

Ne propustite