PRIJE 10 GODINA ROĐENE SU NAJLJEPŠE BLIZANKINJE NA SVIJETU: A evo kako danas izgledaju ove djevojčice, OBJAVLJENA NJIHOVA NAJNOVIJA SLIKA

Show
PRIJE 10 GODINA ROĐENE SU NAJLJEPŠE BLIZANKINJE NA SVIJETU: A evo kako danas izgledaju ove djevojčice, OBJAVLJENA NJIHOVA NAJNOVIJA SLIKA
.

Džaki i Kevin Klements 2010. dobili su bliznakinje Avu Mari i Leu Rous, a rođenje ovih djevojčica drastično im je promijenilo život…

Djevojčice su bile nevjerovatno lijepe, a zahvaljujući tome od najranijeg djetinjstva uplovile su u vode modelinga.

Tako da praktično nisu ni prohodale, a već su proglašene “najljepšim bliznakinjama na svijetu”. Mediji su pisali o tome kako njihova simetrična lica izgledaju baš kao iz najglamuroznijeg časopisa, kako im je kosa nevjerovatno plava i svilenkasta, koža glatka, a prirodna ljepota neopisiva.

5b50f40651d170281aa7d6cacb9d4b93
Ovu sretnu porodicu pogodila je velika nedaća kada se tata Kevin razbolio – dijagnostikovan mu je rijedak oblik leukemije.

Zanimljivo je da su se za pomoć obratili na Instagram profilu bliznakinja, koji prati 1, 7 miliona ljudi, u nadi da će među njima pronaći odgovarajućeg donatora koštane srži.

 Ispostavilo se da pratioci Ave i Lee nisu tu samo da lajkuju njihove lijepe fotografije, već da su spremni i da pomognu, pa se mnogo njih odazvalo i podvrglo testiranju kako bi potencijalno pomogli Kevinu.

30084758-432149317236957-176000930792079360-n
Na koncu svega ispostavilo se da je odgovarajući donator bio njegov brat Kris, a Kevin se sada oporavio i ponovo uživa sa svojim bliznakinjama kao nekada.

Inače, djevojčice rodile su se mjesec dana ranije, ali njihova majka tvrdi da je to tako moralo biti. “Došle su na svet četiri i pol sedmice ranije, ali sada kada znam njihove ličnosti jasno mi je zašto – one su spremne da u svakom trenutku preuzmu bilo šta”, rekla je njihova majka Džaki u jednom intervju.

 Danas su ove bliznakinje velike zvijezde.

 

Ne propustite