ASTROLOZI TVRDE! DANAS POČEO MOĆAN ASTRO PERIOD - TRAJAT ĆE DO 23. APRILA: 1 znak će imati najviše sreće, BLAGO VAMA

Zanimljivosti
ASTROLOZI TVRDE! DANAS POČEO MOĆAN ASTRO PERIOD - TRAJAT ĆE DO 23. APRILA: 1 znak će imati najviše sreće, BLAGO VAMA
.

Mars danas ulazi u Blizance, evo kako će to djelovati na vaš znak!

Planeta akcije, Mars, 3. marta ulazi u Blizance i ostaće tu do 23. aprila. Ovo znači da će reči imati veću snagu nego inače, važno je da povedemo računa o komunikaciji jer će izgovoreno imati mnogo veću moć! Ključna će biti i ravnoteža, ne smemo sebi dodeliti više obaveza i odgovornosti nego inače, jer ćemo sagorjeti.

Evo šta koji znak čeka dok je Mars u Blizancima!

OVAN

Gorite od želje da nekome otkrijete tajnu. Ni slučajno to nemojte raditi sada! Držite se dalje od tuđe drame, može mnogo da vas košta i to ne odmah, nego kada već budete zaboravili da ste nekome rekli nešto, što možda nije trebalo.

BIK

Održavajte ravnotežu, naročito kada su finansije u pitanju. Tokom ovog perioda povedite računa o novcu, jer je moguće da ćete nepažnjom biti na gubitku. Velike troškove ostavite za posliije ovog perioda. 

BLIZANCI

Turbulentan period kada su emocije u pitanju, kao i nivo vaše energije. Potrebno vam je da budete sami, da ne slušate tuđe priče kako biste mogli da izbistrite šta sami mislite i osjećate. Slobodno to recite ljudima oko sebe, ljubazno ali čvrsto im stavite do znanja da trenutno morate sebi biti prioritet.

RAK

Vi ni inače ne volite baš da govorite kako se osjećate, a to će vam tokom ovog perioda biti mnogo teže. Ipak, pošto i svim ostalim znacima Mars u Blizancima izaziva "navalu" riječi i osjećanja, možda ćete biti primorani. Neko će reći nešto što će vas povrediti i morate smognuti snage da mu u lice kažete da to nije bilo u redu.

LAV

Ljubomora će biti svuda oko vas. Konačno ćete uvideti šta neka osoba iz okoline zaista misli o vama, i bićete prilično iznenađeni. Dovešćete ceo taj odnos u pitanje, ali šta god radili, nemojte ulaziti u svađu ili praviti scene, znajte da nije vrijedno toga.

Pročitajte koja životinja najbolje opisuje vaš znak!

DJEVICA

Bićete posvećeni poslu i imaćete manje vremena za privatni život. Pazite da vas Mars u Blizancima ne navede da kažete nešto pogrešno. U odnosu s partnerom ne morate biti naročito rječiti, u ovom periodu je važnije da budete dobri u slušanju njihovih potreba i osjećanja.

VAGA

Morate da budete otvoreniji i iskreniji nego inače. Ovo se naročito odnosi na razgovore sa porodicom i osobom s kojom ste u vezi. Neko u vašoj okolini je zbunjen, zbog pogrešno protumačenih reči, i morate tu stvar isterati na čistac.

ŠKORPIJA

Mars u Blizancima od vas pravi romantika. Bićete veoma okrenuti vezi, čak i novoj ako ste inače "singl". Žudećete za toplim riječima i zagrljajima. S druge strane, nećete imati nikakav problem da osobu iz poslovnog okruženja postavite tamo gdje joj je mjesto.

STRIJELAC

Vi inače volite da pričate, i inače ume da vam "izleti" što ne bi trebalo, zvijezde kažu - budite izuzetno oprezni! U vašoj okolini pojaviće se nepravda, i željećete da je ispravite, ali znajte da to nije vaša bitka. Umjesto toga, posvetite se partneru ili partnerki, moguć je nesporazum i riješit ćete ga samo ako oboje budete bili veoma posvećeni.

JARAC

Dok svi oko vas imaju poteškoća u ovom periodu, vi jednostavno blistate. Uopšte vam neće biti jasno zbog čega je odjednom u međuljudskim odnosima drama, kada ćete cijeli period provesti s "ružičastim naočarima". Izdvojite se iz tuđih konflikata i ovaj period posvetite sebi. Opustite se i častite se nečim što odavno želite.

VODOLIJA

Mars u Blizancima u vama budi čežnju za društvom i novom ljubavlju. Osjećaćete stvari intenzivnije nego inače, i željećete da sve što vam je na srcu podijelite s nekim ko slično misli. Prijatelji su vam bolji izbor tokom ovog perioda, nego nepoznate osobe koje vam se dopadaju.

RIBE

U vašoj porodici se "zakuhava" svađa, i važno je da se izdvojite iz nje. Pustite druge ljude da riješe problem koji imaju, i ne dozvolite da vas nateraju da postanete dio problema, a ne rješenja. Posebno je bitno da ne birate nečiju stranu, jer bi to moglo da vam se obije o glavu.

(mondo.rs)

Ne propustite