SVI JE ZNATE KAO LIJEPU RUŽENJKU IZ "VARLJIVOG LETA": Danas ima 60 godina, skinula je svu šminku i pokazala KAKO IZGLEDA - OČI ĆE VAM STATI

Show
SVI JE ZNATE KAO LIJEPU RUŽENJKU IZ "VARLJIVOG LETA": Danas ima 60 godina, skinula je svu šminku i pokazala KAKO IZGLEDA - OČI ĆE VAM STATI
-

Lijepu Čehinju Ruženjku Hrabalovu iz "Varljivog leta '68" dobro pamti cijela bivša Jugoslavija, a golišave scene iz filma mnogim muškarcima su ostale duboko urezane u sećanje.

Hrvatska glumica Sanja Vejnović dobila je tu čast da odigra ulogu lijepe Ruženjke, a nakon više od 35 godina od premijere ovog filma još uvijek mami uzdahe.

2478285-screenshot-1-ff

Za nju vrijeme kao da je stalo, pa nije čudo što je 2012. svrstana među najlepše svjetske glumice starije od 40 godina. Sanja i dalje plijeni nježnim, čednim izgledom - nema sumnje da bi Perica (Slavko Štimac) i u 2021. pojurio za autobusom u kom se ona nalazi.

682277-jagodinka-simonovic-sq-xs

Sanja se 2015. godine razvela od supruga Gorana Mećave posle 30 godina braka. Kako se tada pisalo, u braku im dugo nisu cvjetale ruže, a Sanja je još 2005. godine pričala kako je suprugu oprostila prevaru koja je za nju bila jako bolno iskustvo. Tada je rekla da to nikad više ne želi da proživi, ali 2010. ona i Goran imali su veliku krizu u braku kad je on imao aferu s Vedranom Cetinom, sekretaricom u Državnom inspektoratu.

Sanja mu je oprostila i sve je izgledalo idilično, ali dvije godine kasnije ona je navodno imala aferu s bivšim hokejašem Hrvojem Šupihom Kvaternikom.

Kako je prije nekoliko godina ispričala, prežijvela je pravu životnu dramu kada je zbog slepog crijeva, dobila sepsu i ljekari su joj se borili za život.

Glumica je rođena 1961. godine i danas ima 60 godina, a njene slike ostavljaju bez daha.


 

Ne propustite