KO ĆE PRVI NA SLICI SPASITI DJEČAKA IZ PLIĆAKA: Pas, ribar ili djevojka u bikiniju? ODGOVOR OTKRIVA PRAVU ISTINU O VAMA

Kiosk
KO ĆE PRVI NA SLICI SPASITI DJEČAKA IZ PLIĆAKA: Pas, ribar ili djevojka u bikiniju? ODGOVOR OTKRIVA PRAVU ISTINU O VAMA
.

Podsvijest ne treba olako shvatiti i često nas može iznenaditi i ostaviti dojam da je nepredvidljiva, no to je daleko od istine i zapravo je pravi pokazatelj vaše ličnosti. Ako želite saznati nešto više o sebi, pogledajte sliku u nastavku i bez puno razmišljanja odgovorite na pitanje:

Tko će prvi spasiti dijete iz plićaka?

sl

PAS

Ljudi iz bližeg i šireg okruženja obožavaju vas jer ste jako iskrena osoba. Miljenik ste šefa jer uvijek nađete način kako se izvući iz problema koje drugi nikako ne mogu riješiti. Inteligentna ste osoba koja ima zanimljiv i neobičan način razmišljanja. Volite pomagati drugima, darežljivi ste i nitko vas ne može zaustaviti na putu prema napretku.

DJEVOJKA U BIKINIJU

Vas zanimaju samo materijalne stvari. Njima uglavnom prikrivate vlastito nezadovoljstvo. Ne zanimaju vas problemi drugih, sebični ste i usmjereni samo i isključivo na sebe.

LIK KOJI LOVI RIBU

Vi ste osoba koja nikad neće sama riješiti problem, već čekate da se dogodi čudo. Često pustite stvari da idu svojim tijekom umjesto da nešto poduzmete. Život vam je upao u rutinu, niste zadovoljni, ali ipak nećete riskirati da nešto promijenite.

Ne propustite