NAIDA GADŽO VEČERAS UŽIVO POKAZALA LICE PUNO OPEKOTINA: Pomozite mi šta da radim? (FOTO)

Show
NAIDA GADŽO VEČERAS UŽIVO POKAZALA LICE PUNO OPEKOTINA: Pomozite mi šta da radim? (FOTO)
.

Naida Gadžo, nekadašnja učesnica rijaliti programa "Parovi", oglasila se uživo na Instagramu povodom teških oštećenja kože koje je zadobila nakon nestručno urađenog tretmana u jednom beogradskom salonu. 

U toku dana Naida je objavila slike prije i poslije tretmana i najavila da će cijelu priču ispričati i uživo. Kako je MONDO već pisao, jedan beogradski salon našao se na meti kritika nezadovoljnih mušterija koje su na društvenim mrežama objavile jezive fotografije uništene kože, teških opekotina lica nakon tretmana.

Gadžo, publici poznata i po vezi sa rijaliti zvijezdom i pjevačem Nenadom Marinkovićem Gastozom, objasnila je da je u sporni salon otišla po preporuci kako bi se riješila ožiljaka od akni. 

Istakla je i da je ona imala sreće, da su posljedice bile mnogo blaže u odnosu na druge žene koje su zadobile opekotine 3. i 4. stepena.

"Koža mi je spaljena, kao 2. stepen opekotina. To je blaža varijanta, ali i dalje oštećenje. Nisu druge žene bile sretne kao ja, pa ostale sa crvenilom", rekla je u lajvu.

naida-oziljci-salon

foto: Printscreen

Kozmetičarka za koju kaže da je "samoprozvana doktorka" joj je sugerisala da je sama kriva za trenutno stanje lice jer je dirala kraste, koje se obično javljaju nakon tog tretmana.

"Počupala si krasticu, pa je nastao keloid. Kaže, to je kontrolisana opekotina. Gdje ima kontrolisana opekotina? Sam tretman boli, mene nije mnogo, ali sam bila prisutna kada je radila drugom ženama, to je pakao koliko boli, morala je da prekida jer nisu mogle da izdrže."

Kako kaže, namjera joj je da zaustavi salon i tu kozmetičarku da uništava žene.

"Želim da ovo zaustavimo, da više ne uništava žene, cilj je da zatvore salon. Ja se tome nadam. A tužba svakako slijedi", najavila je Naida.

Zamolila je i sve koji je gledaju za savjet kako da izleijči lice, a pozvala je i druge kojima je isto unakažena kože usljed nestručno urađenih tretmana da se jave.

"Ko bude imao dodatne informacije, neka mi piše, pa ćemo mi proslijediti ljekarima da nam daju savjete šta i kako da radimo", rekla je Naida dok su joj žene u ogromnom broju slale komentare podrške i savejtovale kreme koje bi mogle da pomognu da koža zacijeli.

(mondo.rs)

Ne propustite