1.820 EURA PO KVADRATU, DUŠKO TOŠIĆ PRODAO LUKSUZNI STAN NA DEDINJU: Evo koliko je koštala petosobna nekretnina (FOTO)

Show
1.820 EURA PO KVADRATU, DUŠKO TOŠIĆ PRODAO LUKSUZNI STAN NA DEDINJU: Evo koliko je koštala petosobna nekretnina (FOTO)
.

Duško Tošić prodao je luksuzni stan na Dedinju u kojem je do prošle godine živio s porodicom, saznaje Kurir. Fudbaler je prije nekoliko mjeseci oglasio prodaju petosobne nekretnine, za koju je dobio 395.000 eura.

Nakon što je prije skoro tri godine kupio vilu na Dedinju od Dragana Stojkovića Piksija, za koju je dao dva miliona eura, Tošić je čekao momenat da se s porodicom preseli u nju. Čim se to dogodilo, on je stan u Lisičjem potoku, u kom su do tada živjeli, odlučio da proda. Angažovao je agenciju za nekretnine, koja je najpre izvršila procjenu vrijednosti stana u ovom elitnom naselju, gdje se kvadrat kreće od 1.700 eura pa naviše, u zavisnosti od stanja u kojem je nekretnina. Ovaj deo grada važi za jedan od najatraktivnijih, a razlog za to je što se tu može naći mir, priroda i zelenilo.

Kako Duškov stan ima 217 kvadratnih metara, to znači da je kvadrat koštao 1.820 eura. U prilog našoj informaciji govori i objava na sajtu za nekretnine koja je oglasila prodaju ovog stana. Iako oglas i dalje postoji na internet stranici, stoji i obavještenje da stan više nije u ponudi, tačnije da je prodat.

2482047-dusko-ff

Inače, Tošićeva nekretnina ima pet soba, dva kupatila, veliku terasu i dvorište, kao i dva parking mjesta, koja nisu uključena u cijenu, već se odvojeno kupuju.

(Kurir.rs)

Ne propustite