POSLIJE 7 GODINA ZORICA BRUNCLIK SE VRAĆA U GRAND: Evo šta o tome misli SAŠA POPOVIĆ, HOĆE LI BITI U ŽIRIJU?

Show
POSLIJE 7 GODINA ZORICA BRUNCLIK SE VRAĆA U GRAND: Evo šta o tome misli SAŠA POPOVIĆ, HOĆE LI BITI U ŽIRIJU?
.

Poslije sedam godina, Zorica Brunclik navodno će ponovo kročiti u “Grand” produkciju! Kako Objektiv saznaje, najtiražnija pjevačica u istoriji  muzike ponovo će gostovati u emisijama najmoćnije diskografske kuće, od kojih će prva biti “Zvezde Granda specijal”, a nakon toga i “Nikad nije kasno”, a za to je zaslužan razgovor između nje i rukovodstva najveće diskografske kuće.

Prema riječima izvora, nekadašnja članica žirija Zvezda Granda je poslije dugih pregovora prihvatila poziv čelnika ove produkcije.

– Iako se Zorica i „Grand” nisu javno svađali, odnosi među njima su zahladnjeli, a ona je napustila žiri „Zvezda Granda” mada su prije toga godinama odlično sarađivali. Sada je, međutim, prošlo već dosta vremena, pa su se strasti smirile, a i okolnosti su drugačije. Pregovori su počeli još prije više od godinu dana, ali onda je sve zaustavljeno zbog pandemije, zbog koje je Zorica pomjerila svoj koncert, ali i otkazala svako javno pojavljivanje. Godinu dana kasnije, nakon što se vakcinisala i revakcinisala, odlučila je da prihvati njihov poziv, jer smatra da je vrijeme da ponovo uspostave saradnju na novim osnovama, što je očigledno i želja „Granda”. Uostalom, ona je bila član prvog žirija „Zvezda Granda” sastavljenog od muzičkih umjetnika, i to je pečat koji je neizbrisiv – kaže sagovornik.

577661-zorica-brunclik-ff

Da supružnici i Popović ipak nisu loše mislili jedni o drugima, pokazuje i to što se nakon prvih vijesti više nisu mogle čuti ružne riječi ni sa jedne strane. U međuvremenu, dugogodišnji suvlasnik i čelnik ove kuće napustio je i poziciju i prodao svoj udio u „Grandu”, a Zorica se vraća na velika vrata. A s obzirom na to da nekadašnji vođa “Slatkog greha” važi za čovjeka kome je posao na prvom mjestu, neće nas iznenaditi ni ako Brunclikovu ponovo pozovu u žiri emisije „Zvezde Granda”, jer je poznato da je ona neko ko donosi veliki televizijski rejting.

– Ukoliko do tog dogovora dođe, poznajući sva estradna kretanja, biće to pravi tektonski poremećaj u žiriju u ovoj najgledanijoj emisiji – zaključio je izvor.

(Objektiv)

Ne propustite