ON GLUMI SINA SLOBODE MIĆALOVIĆ U SERIJI "TAJNA VINOVE LOZE": A evo ko je njegova MAJKA U STVARNOM ŽIVOTU, iznenadit ćete se (FOTO)

Show
ON GLUMI SINA SLOBODE MIĆALOVIĆ U SERIJI "TAJNA VINOVE LOZE": A evo ko je njegova MAJKA U STVARNOM ŽIVOTU, iznenadit ćete se (FOTO)
.

Mladog glumca Marka Vasiljevića domaća publika je zapazila u filmu "Zaspanka za vojnika", Predraga Gage Antonijevića.

Tridesetogodišnji dečko koji potiče iz Vrbasa bio je u klasi glumice Jasne Đuričić, dok je master odbranio kod profesora Harisa Pašovića. Ovih dana Vasiljevića imamo prilike da gledamo u "Tajni vinove loze", gdje igra Marka, sina Slobode Mićalović.

Da je i u privatnom životu vezan za svoju majku Ljiljanu, koja ga je podrila od samih glumačkih početaka, ide u prilog i fotografija koju je Vasiljević ranije objavio na društvenoj mreži instagram.

- Ove dvije prelijepe dame su uvijek bile tu za mene, pružajući mi neizmernu ljubav, a ne tražeći ništa za uzvrat. Hvala vam... Tetka Bilja i mama Ljilja - napisao je poslije premijere "Zaspanke za vojnika".

I upravo je mama glavni krivac što je Marko počeo da se bavi glumom, što je ranije Vasiljević za medije otkrio.

- Majka je kriva što sam se "zarazio". Bavila se recitovanjem i ona me je upisala u rodnom Vrbasu na dramsku sekciju. Oduvijek sam znao da je to posao za mene. Primljen sam iz prvog puta na glumu u Novom Sadu u klasi Jasne Đuričić. Nije mi tada bilo važno ko prima klasu. Znao sam samo da ne želim da se selim za Beograd. Kasnije sam shvatio da je vrlo bitno kod kojeg si profesora - rekao je ranije za "Kurir" Marko.

Kako u seriji pomaže majki u porodičnim obavezama, slična je siutacija i u privatnom životu mladog glumca. Naime, mladi glumac sa bratom se bavi pravljenjem orahovog ulja.

- U životu ne želim da zavisim samo od glume. A rad na zemlji najviše privlači mog mlađeg brata. Plan mi je da zajedno stvaramo neki kapital u životu, pa otuda ta priča sa orasima - rekao je ranije za "Blic" Vasiljević, te za "Stori" otkrio još neke detalje.

- Ono što me je zapravo navelo da se posvetim poljoprivredi jeste to što sam uvidio da mi nakon vraćenih dugova, plaćenih računa i kupovine osnovnih namirnica, od glumačkog honorara ne ostane mnogo. Rješenje sam pronašao u dodatnom poslu, a zahvaljujući tome, smatram da ću sutra moći da biram uloge - kazao je tom prilikom.

(pulsonline.rs)

Ne propustite