BRENIN SIN OTKAZAO VJENČANJE SA LIJEPOM SANDROM: Ipak ne staje na ludi kamen, EVO ŠTA SE DESILO

Show
BRENIN SIN OTKAZAO VJENČANJE SA LIJEPOM SANDROM: Ipak ne staje na ludi kamen, EVO ŠTA SE DESILO
.

Najmlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića ipak još neće stupiti u brak.

Najmlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića Viktor uživa u ljubavi sa Sandrom Miljaković. Lijepa studentkinja srpskog jezika odlično se uklopila u porodicu Živojinović - zajedno putuju, uživaju u značajnim životnim momentima - pa ne čudi što je Brenin nasljednik poželio da svoju vezu ozvaniči i brakom.

Iako je planirano da se gala svadba održi ove godine, to zbog pandemije koronavirusa nije moguće, pa je mladi Živojinović u dogovoru sa svojim izabranicom i porodicom ipak rešio da sačeka 2022. godinu da stupi u brak.

 "Planiramo gala slavlje sa 500 zvanica. Nas Živojinovića ima dosta, tako da moramo da nađemo neki veliki prostor na otvorenom. Nećemo praviti svadbu sve dok se ne smiri situacija sa koronavirusom. Ali Sandri i meni ne smeta da čekamo, mi se ponašamo kao da smo već u braku " rekao je Viktor za medije, i istakao da ga izabranica u svemu podržava.

lepa-brena-viktor-zivojinovic-ata

Foto: ATA Images

 "Sandra mi je velika podrška u svemu. Porodica je oduševljena mojim izborom i za nju imaju samo riječi hvale. Lijepo je kada pronađeš osobu koja ti u svemu odgovara", rekao je Viktor kome je izuzetno važno da je porodica,a pre svega majka Brena, prihvatila Sandru.

"Ona je divna djevojka i veoma mi je drago kada vidim da se moji sinovi slažu sa izabranicama. Uvek sam ih učila da devojke treba da vole i poštuju, a vidim da je taj deo našeg vaspitanja urodio plodom. Potrebno je da se ljudi nađu i pronađu, a Viktor i Sandra uživaju u vezi", rekla je Brena nedavno za "Kurir".

Ne propustite