VUK MOB PRESRETAN UHVAĆEN ISPRED GINEKOLOŠKE ORDINACIJE: Saopštio prelijepe vijesti, OTKRIO SVE DETALJE POROĐAJA

Porodica i zdravlje
VUK MOB PRESRETAN UHVAĆEN ISPRED GINEKOLOŠKE ORDINACIJE: Saopštio prelijepe vijesti, OTKRIO SVE DETALJE POROĐAJA
.

Vuk Mob je u dogovoru sa produkcijom najpopularnijeg rijalitija na našim prostorima "Zadruga" napustio je imanje kako bi sve spremio za rođenje djeteta.

Par je u međuvremenu saznao da očekuju kćerku, a popularni reper maksimalno se potrudio da od kad je napustio rijaliti vrijeme provede sa suprugom i u krugu porodice kako bi sve spremio za dolazak svoje kćerke.

Reper je uhvaćen kako čeka u kolima ispred jedne beogradske ginekološke ordinacije, dok je njegova vjerenica obavljala posljednje preglede pred sam porođaj. Vuk je bio vrlo uzbuđen i sretan te nam je otkrio sljedeće:

- Došao sam sa ženom na pregled ovo bi trebalo da bude posljednji pregled pred porođaj - istakao je Vuk za Srbija Danas, pa nastavio:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vuk Mob (@iamvukmob)

- Porođaj se očekuje za tri dana, neću vam otkrivati koje porodilište smo odabrali za to sa obzirom da se uvek napravi velika gungula - rekao je reper za Srbija Danas.

Pitali smo repera takođe da li ga uskoro možemo očekivati nazad u rijalitiju a on je odgovorio sljedeće:

- To je sve do produkcije televizije, ja sa njima imam ugovor o kojem ne smem puno da pričam, tako da sve što bude trebalo da se desi, saznaćete od produkcije same televizije - rekao nam je reper za sam kraj za Srbija Danas. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vuk Mob (@iamvukmob)

 

Ne propustite