GOCA OTIŠLA U TITEL KOD RODIĆA, evo kako su je dočekali: Odmah se oglasila, NEĆE VIŠE DA ŠUTI

Show
GOCA OTIŠLA U TITEL KOD RODIĆA, evo kako su je dočekali: Odmah se oglasila, NEĆE VIŠE DA ŠUTI
.

Goca Božinovska upoznala je roditelje svoje snajke Bojane Rodić, priju Danijelu i prijatelja Bogdana Rodića. Pievačica je prošlog vikenda posietila Titel i bila u gostima u porodičnoj kući buduće supruge svog sina Mirka Šijana. To je potvrdila i folk zvijezda:

- Upoznala sam prijatelje. Sve smo obavili po protokolu. Predivni ljudi. Sad samo čekamo bebu. Kad dođe nama naša beba, sve će biti u redu - rekla je zadovoljno svekrva.

Inače, Bojana je nedavno postavila fotografiju sa Gocom. Njih dvije su bile na porodičnom ručku u jednom restoranu na Savi. Goca je otkrila kako se slaže sa snajkom:

- Bolju snajku nisam mogla da dobijem. Ona je moja srećica: lijepa, sposobna, pametna, vrijedna. Nije što je moja, nego je žena za primjer. To je i moj sin vidio i zato sa njom stvara porodicu. Ja im želim da imaju mnogo djece i da se beskrajno vole. A čim je Bojana ovako dobra, i njeni roditelji ne mogu da budu ništa manje fenomenalni. To su moji prijatelji i Danijela i ja jedva čekamo da postanemo babe - rekla je Goca.

Ne propustite