TUŽNE VIJESTI IZ GRANDA, PREMINUO FINALISTA MUZIČKOG TAKMIČENJA: Izgubio bitku s opakom bolešću, Milorad Pavlović preminuo u 63. godini

Aktuelno
TUŽNE VIJESTI IZ GRANDA, PREMINUO FINALISTA MUZIČKOG TAKMIČENJA: Izgubio  bitku s opakom bolešću, Milorad Pavlović preminuo u 63. godini
.

Učesnik prve sezone i finalista muzičkog šoua Milorad Pavlović Arsa preminuo je danas u 63. godini života.

Pjevaču iz Vlasotinca je u februaru prošle godine ustanovljen karcinom pluća, a posljednjih par mjeseci zdravstveno stanje mu se naglo pogoršalo.

Do prije godinu dana, prema riječima njegovih sugrađana, pjesmom je mnogima isceljivao rane i bio dio svakog veselja u Vlasotincu. Uz njegov glas lomile su se čaše, duša je pjevala, jecala i radovala se, a od prošle godine borio se za život i njegovi Vlasotinčani pomagali su mu da iscijeli svoju najveću ranu - samoću.

- Dijagonoza je takva kakva je. Sad se lečim, krenuo sam na hemoterapiju i odradio prvu turu. Za sad sve dobro podnosim. Vidjećemo kako će biti vremenom, jer me za par dana očekuje ponovo zračenje. Znate šta, ponekad malo otežano dišem i uželeo sam se vazduha jer uslijed ove situacije sa korona virusom ne smijem napolje - rekao je nedavno i dodao da će se boriti i ptotiv raka i protiv korone.

2479391-screenshot-5-ff

Ipak, nije uspio. Vijest o njegovoj iznenadnoj smrti šokirala je njegove sugrađane, ali i kolege i učesnike šoua veterana.

Arsa je rođen u Kragujevcu, a život je proveo u Vlasotincu, gdje je i preminuo. Muzikom se bavio još od malena i često je isticao da mu je to sve u životu. Izvodio je sve žanrove od roka, popa, narodnjaka do izvornih pjesama. Ipak, mnogi tvrde da je narodnjake "kidao".

Novi.ba/Kurir.rs

Ne propustite