DARIJU KISIĆ GLEDA CIJELI BALKAN, DOKTORICA IZGLEDA KAO AVION: OBJAVLJNA SLIKA IZ PROŠLOSTI, evo kako je izgledala (FOTO)

Region
DARIJU KISIĆ GLEDA CIJELI BALKAN, DOKTORICA IZGLEDA KAO AVION: OBJAVLJNA SLIKA IZ PROŠLOSTI, evo kako je izgledala (FOTO)
.

O Doktorici Kisić dosta se pričalo posljednjih nekoliko mjeseci, a posebno je na meti bila zbog svog izgleda.

- Toliko toga se sada preuveličava. Da li je čista kosa zaista takva rijetkost da bi o tome trebalo da pričamo danima? Stvarno mislim da su priče o nečijem izgledu predimenzionirane. Voljela bih da kažem kako redovno idem u teretanu i vježbam, ali sam od onih žena koje svakog ponedjeljka to planiraju. Ovog i još nekoliko sledećih, definitivno, neću početi - komentarisala je ranije za jedan medij zamjenica direktora Instituta "Batut".

1

Zanimljivo je poređenje izgleda dr Darije Kisić Tepavčević od prije nekoliko godina (tj. prije nego što je korona bila aktuelna i pre nego što se pojavljivala u medijima u toj mjeri) i njenog izgleda danas.

Ono što se da primetiti jeste da je dr Kisić Tepavčević samo promijenila boju kose, koja je sada nešto svetlija.

2

Takođe, ona je nedavno skratila kosu, što nije ostalo nezapaženo u javnosti.

Međutim, neke drastične promene u izgledu nema jer je ona, očigledno, i ranije pridavala značaja pristojnom izgledu i stilu. Može se primijetiti da se taj stil nije promijenio do danas.
 

(Republika.rs)

Ne propustite