OPERACIJA ZA OPERACIJOM, MILAN BANDIĆ JE GODINAMA BIO BOLESTAN: HRVATSKA TUGUJE, imao je ove zdravstvene probleme

Aktuelno
OPERACIJA ZA OPERACIJOM, MILAN BANDIĆ JE GODINAMA BIO BOLESTAN: HRVATSKA TUGUJE, imao je ove zdravstvene probleme
.

Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba je preminuo sinoć od srčanog udara, nakon što je godinama imao velikih problema sa zdravljem.

Sve je počelo 2003. godine kada je doživio teški moždani udar. Ljekari su se tada borili za njegov život, ali se na kraju relativno brzo oporavio.

milan-bandic-oas

Na operaciji bruha je bio 1. maja 2017. nakon što je, kako je tvrdio, neoprezno podizao kotao sa pasuljem.

Iste godine zbog problema sa srcem ugrađen mu je stent, a u junu prošle godine završio je u bolnici nakon što mu je pozlilo.

U decembru 2018. završio je u bolnici zbog plućne embolije koja je pak nastala kao posljedica ugruška nakon trostrukog preloma potkoljenice. Bandić je tada završio na odjeljenju za intenzivnu njegu.

U avgustu prošle godine operisao je glasnice.

Milan Bandić, umro je u 66. godini.

Bandiću je pozlilo kasno sinoć, nakon čega ga je Hitna pomoć prevezla u bolnicu, gdje je bezuspješno pokušana reanimacija. Vijest o njegovoj smrti potvrđena je iz Grada Zagreba, prenosi portal Index.

– U dubokoj tuzi obaviještavamo sugrađanke i sugrađane, saradnike, prijatelje, zagrebačku i hrvatsku javnost da je iznenada, danas, 28. februara u 66. godini života od posljedica srčanog udara preminuo gradonačelnik Grada Zagreba gospodin Milan Bandić – navodi se u saopštenju, prenosi Blic.

Ne propustite