SKANDAL U ZVEZDAMA GRANDA, KARLEUŠA PITALA ZGODNOG KANDIDATA IMA LI DJEVOJKU, EVO KAKO JOJ JE ODGOVORIO: Nakon ovoga sigurno nema!

Show
SKANDAL U ZVEZDAMA GRANDA, KARLEUŠA PITALA ZGODNOG KANDIDATA IMA LI DJEVOJKU, EVO KAKO JOJ JE ODGOVORIO: Nakon ovoga sigurno nema!
.

Pop zvijezda Jelena Karleuša u emsiji "Zvezde Granda" koja je emitovana sinoć, 27. februara, imala je veoma zanimljivu konverzaciju sa takmičarom Muharemom Hadrovićem iz Bosne i Hercegovine, zbog koje su se mnogi iznenadili, ali i nasmejali.

karleusa1-830x0

Naime, nakon nastupa Saša Popović pitao je Hadorvića da li ima djevojku kako ništa nije bilo jasno na osnovu onoga što je rekao, isto pitanje postavila mu je i Karleuša, a onda je Muharem pjevačici dio neočekivan odgovor koji ju je u prvi mah iznenadio i nasmijao sve u studiju.

- Ne sijme da kaže, zabranio mu je Đorđe da kaže da ima djevojku. Nije znao, nije bio siguran da li ima djevojku ili nema (smijeh). Muhareme, imaš li ti djevojku ili nemaš? - pitala je Jelena.

muharem-830x0

- Ako vi pitate, nemam - rekao je Muharem kroz smijeh, a nasmijao je i sve članove žirija, kao i publiku.

- Kako sad da ide kući? Poslije ovoga, ja da sam ti devojka, ti se kući vratio ne bi. Ostani ti u Beogradu, ovde, i fino pravi karijeru, kući se ne vraćaj poslije ovakvog odgovora - rekla mu je Karleuša.

- Vjerujem da će mu to djevojka i reći - dodala je Ana.

- Ne, ja pozdravljam djevojku - rekao je Muharem.

Podsjetimo, Muharem je sa pet glasova prošao direktno u sledeći krug takmičenja, a glas nije dobio samo od Marije Šerifović. Kako je izgledala konverzacija Jelene i Muharema, pogledajte u videu (na 1:45:56 ) u nastavku.

Izvor:telegraf

Ne propustite