MILAN BANDIĆ JE BIO OŽENJEN, OVO JE NJEGOVA SUPRUGA VESNA, ZBOG NJE JE POBJEGAO IZ BiH: Pogledajte kako izgleda, NIJE KAO DRUGE ŽENE

Region
MILAN BANDIĆ JE BIO OŽENJEN, OVO JE NJEGOVA SUPRUGA VESNA, ZBOG NJE JE POBJEGAO IZ BiH: Pogledajte kako izgleda, NIJE KAO DRUGE ŽENE
.

Upoznali su se na jednom plesnjaku. Ona taman što je završila Školu za primijenjenu umjetnost. On je bio brucoš na Obrani i zaštiti Fakulteta političkih znanosti.

Zbog nje je, kažu, nakon završenog studija odlučio ostati u Zagrebu. I zanemario potiha nagovaranja majke Blagice, koja ga je zvala da se vrati u Donje Mamiće. I tamo, u rodnoj Hercegovini, započne svoju karijeru.

screenshot-4

Do danas je on bio gradonačelnik. A ona njegova samozatajna supruga kojoj je pošlo za rukom da – iako nema prijavljenih nikakvih primanja – u kešu kupi stan na zagrebačkom Trgu Petra Petretića. Ispod realne tržišne cijene, za 115 tisuća eura za 68 metara četvornih. I to od obiteljskog prijatelja Željka Šelendića koji je masne pare zaradio upravo na poslovima sa gradom Zagrebom.

Vesna Bandić rođena je Zagrepčanka odrasla u Preradovićevoj ulici. Tamo je življela sa bakom kada se mladi Milan - nedugo nakon što su se upoznali – doselio k njoj.

Kada je završio studij organizirao je vjenčanje u Hercegovini. Mladenci su se potom vratili u Zagreb. Milan se bacio u politiku, a Vesna je čuvala sva četiri kantuna kuće.

screenshot-3

Svojedobno je otkrila da ona i Milan u tri desetljeća nikada zajedno nisu išli na godišnji odmor. Ali i da je to previše ne smeta. Ni za politiku, ni za njegove poslove nikada nije bila pretjerano zainteresirana. Niti ju je on s time previše zamarao. Uredno bi se pojavljivala uz svojeg supruga na glasanju na izborima. I to je, u osnovi, bilo to.

U vrijeme kada se Bandić kandidirao za predsjednika Republike, njihov je odnos opisivala ružičastim tonovima. Milana je portretirala kao idealnog supruga koji kuha, redovito odlazi na tržnicu i nikada ne propušta priliku donijeti joj buket crvenih ruža.

Hvalila je njegovu neiscrpnu energiju i nenadmašan tempo.

Kao i pažnju koji je posvećivao njihovoj kćerki jedinici Ana Mariji.

screenshot-2

Nikada nije otkrila prave razloge zbog kojih su se sredinom devedesetih razveli. Ostaje, međutim, činjenica da je Vesna Bandić, tjedan dana nakon razvoda, potpisala zahtjev za otkup stana Preradovićevoj po povlaštenoj cijeni. Na što ne bi imala pravo kao zakonita Bandićeva supruga, budući da je on već u svojem vlasništvu imao stan u Bužanovoj ulici.

Stan od 38 četvornih metara u strogom centru Zagreba tada je otkupila za 35 760 kuna.

Bandića su optuživali da se razveo kako bi došao do jeftinog stana. On je tu interpretaciju uvijek odbacivao. A susjedi iz Bužanove tvrdili su da se Vesna Bandić iz njihovog stana nikada nije ni iselila.

Par se ponovno vjenčao 2003. godine, a stan u Preradovićevoj i danas je aktualan. Upravo njegovom prodajom, tvrdi zagrebački gradonačelnik, supruga Vesna je došla do gotovine kojom je od Šelendića kupila stan. I potom ga prepisala na njihovu kćerku Ana Mariju.

Izvor:Slobodnadalmacija

Ne propustite