SAD JE LJEPOTICA BEZ MANE, A EVO KAKO JE NEKAD IZGLEDALA IVANA ALEKSIĆ: Priča se da ulazi u "Zadrugu", SREST ĆE SE S MUŽEM OČI U OČI! (FOTO)

Kiosk
SAD JE LJEPOTICA BEZ MANE, A EVO KAKO JE NEKAD IZGLEDALA IVANA ALEKSIĆ: Priča se da ulazi u "Zadrugu", SREST ĆE SE S MUŽEM OČI U OČI! (FOTO)
.

Iako je u prvi mah željela da odbije ponudu, budući da joj je njena privatnost najvažnija, kako se navodi, Ivana posljednjih dana sve više razmišlja o tome da uđe u "Zadrugu 4" i konačno razriješi svoj odnos sa suprugom

Odnos Nenada Aleksića Ša i Tare Simov u rijalitiju ne prestaje da intrigira javnost, a sada su se pojavile glasine da bi uskoro mogla i reperova supruga Ivana Aleksić da se useli u Bijelu kuću, i to za ogromnu sumu novca.

Naime, Ivani je navodno ponuđen honorara od čak 50.000 eura uđe u rijaliti i suoči se sa mužem i zadrugarkom Tarom Simov, sa kojom je Ša već mjesecima u prisnom odnosu.

Iako je u prvi mah željela da odbije ponudu, budući da joj je njena privatnost najvažnija, kako se navodi, Ivana posljednjih dana sve više razmišlja o tome da uđe u “Zadrugu 4” i konačno razriješi svoj odnos sa suprugom.

Ivana je sada ljepotica bez mane, a evo kako je nekad izgledala. Pogledajte fotografije sa vjenčanja nje i Ša koje se desilo 2015. godine:

1191841-nenad-aleksic-sa-ivana-vencanje-ls

677383-nenad-aleksic-sa-ls

1191839-nenad-aleksic-sa-ivana-vencanje-ls

6039fc48-162c-4aa0-b9f1-5d3f0a0a0a64-screenshot-4-preview

 

Ne propustite