NE VOLITE PEGLATI VEŠ? OBJAVLJEN TRIK KOJI DOMAĆICE OBOŽAVAJU: Napravite ovaj sprej i naprskajte odjeću, PEGLA VAM VIŠE NE TREBA

Praktična žena
NE VOLITE PEGLATI VEŠ? OBJAVLJEN TRIK KOJI DOMAĆICE OBOŽAVAJU: Napravite ovaj sprej i naprskajte odjeću, PEGLA VAM VIŠE NE TREBA
.

Svako toliko na tržištu se pojavi neki proizvod ili uređaj čiji je osnovni zadatak olakšati nam život: između ostalog i kućanske poslove u kojima malo tko uživa i koji oduzimaju previše vremena. 

Mnogima je glačanje na samom vrhu liste napornih kućanskih poslova, a premda još ima i žena koje temeljito peglom prelaze i preko gaća i čarapa, sve više pripadnica mlađih generacija doma ni nema peglu...  

screenshot-18

Za sve takve - koje umara i pomisao na peglanje - australska je blogerica Mama Mila otkrila kako kod kuće sami mogu napraviti sprej koji će smanjiti nabore na odjeći. Recept je Mila podijelila na svom Instagram profilu, a objavila je i video u kojem se vidi kako 'home made' sprej djeluje na zgužvanoj košulji.

- Tako sam uzbuđena što mogu podijeliti recept za ovaj sprej jer već neko vrijeme radim na njegovoj formuli - napisala je blogerica koja dodaje da je ovaj sprej idealan i za korištenje na putovanjima kad nam glačalo nije pri ruci ili u onim jutrima kad žurimo izaći i kao da ništa ne stižemo na vrijeme.  

Za sprej je Mila pomiješala dvije šalice vode, žlicu bijelog octa i žlicu regeneratora za kosu koji niti odjeće opušta baš kao i vlasi kose.  Opuštena će vlakna odjeće, kaže ona, dodatno smekšati i ocat, a blogerica savjetuje da zgužvani odjevni predmet prvo stavite na vješalicu, pa par puta poprskate i ostavite da pet minuta formula djeluje. - I voila; nema više nabora, sjajno izgleda - komentira blogerica u videu, a sprej je, kaže, ranije već isprobala na svijetloj i na tamnoj pamučnoj odjeći - i nije je iznevjerio.

Njen se video svidio i pratiteljima na Instagramu, a neki čak misle da se ovog home made spreja ne bi posramili ni proizvođači skupih sprejeva prisutnih na tržištu koji jamče slične rezultate. 

- Izaberite regenerator za kosu čiji miris volite da uživate u mirisu odjeće i neka vas ne brine miris octa jer je jak samo na početku, kad se osuši više ga se uopće ne osjeti - rekla je blogerica, a prenosi Metro.

Izvor:Vecernji

Ne propustite