ŽENA SKUHALA TJESTENINU BEZ KAPI VODE, video pregledan 100.000 puta: TREBA VAM SAMO OVAJ SASTOJAK, cijeli Internet oduševljen!

Kiosk
ŽENA SKUHALA TJESTENINU BEZ KAPI VODE, video pregledan 100.000 puta: TREBA VAM SAMO OVAJ SASTOJAK, cijeli Internet oduševljen!
.

Da li ste nekad poželjeli da spremite pastu ali da ne čekate da se tjestenina skuha, ne prosipate vrelu vodu bilo gdje, ne ostaje vam višak špageta kad pripremite sos? Sada je sve to moguće

Idealan recept za pripremanje tjestenine bez vode. Kada shvatite da tjesteninu možete da skuvate bez vode uvijek ćete se vraćati ovom receptu.

Tjesteninu koja je spremna sa sve sosem za svega par minuta. Ovaj način spremanja podrazumijeva da se tjestenina ne kuha u vodi, već u paradajz sosu.

Naime, jedna korisnica TikTok mreže, Britanka Džasmin Giltrou, podijelila je svoj način spremanja paste - ona tjesteninu kuha zajedno sa paradajz sosom. U sok od paradajza doda malo vode i direktno u smjesu ubacuje sirove špagete.

m

Rezultat ovakvog spremanja paste je sjajan: nema dodatnog cjeđenja, ispadanja špageta, miješanja sa sosom, jednostavno jelo je spremno za konzumiranje čim se tiganj skloni sa ringle.

Na vama je izbor da li ćete dodavati meso, parmezan, slaninu tokom kuhanja ili pri serviranju na tanjir.

Ovaj video je postao viralan sa stotinama hiljada pregleda. Iako je mnogo oduševljenih, ima i onih koju su se prilično zgrozili ovim sistemom kuhanja paste.

"Moja baka Italijanka bi se prevrnula u grobu da ovo vidi", samo je jedan od negativnih komentara.

@jasminegiltrow

In the words of Barney Stinson “Challenge Accepted” #groupchat #girlgroupchat #pastagate #viral #lifehacks

♬ Buss It - Erica Banks

 

Ne propustite