Prsti na rukama vam mogu puno reći o vašoj ličnosti. Kakve prste imate?

Zanimljivosti
Prsti na rukama vam mogu puno reći o vašoj ličnosti. Kakve prste imate?
.

Tajna je u vašem prstenjaku i kažiprstu. To može puno reći o tome kakva ste osoba. Ovaj test odnosi se samo na muškarce jer dužina ovih prstiju ukazuje na nivo testosterona u muškaraca. Postoje tri vrste:

fingers-personality-2

Beznadežni prst je duži od kažiprsta: Ovdje govorimo o zgodnim muškarcima. Šarmantni su i mogu se slagati sa svima. Ipak su malo agresivniji i brzo riskiraju. To takođe znači da ovaj tip osobe često zarađuje više novca od svojih kolega s kraćim prstenjakom.

Beznadežni prst je kraći od kažiprsta: Muškarci s ovim rukama vrlo su samopouzdani i čak mogu biti pomalo narcisoidni. Ovi ljudi nemaju problema da budu često sami i ne vole da ih uznemiravaju. Međutim, što se tiče ljubavi, oni su manje samopouzdani jer nisu ti koji čine prvi potez i preuzimaju inicijativu.

Beznadežni i kažiprst iste su dužine: Možda ovo već govori dovoljno ... muškarci s ovim rukama dobri su posrednici, vrlo odani i puni ljubavi. Sve je uravnoteženo sa ovom vrstom. Oni su mirni i čini se da sve teče glatko, kao da je sve organizirano.

Ne propustite