NA SLICI JE SIN SRPSKE PJEVAČICE, MOŽETE LI POGODITI KOJE: Kad vidite ko mu je otac, bit će vam jasno na koga liči!

Show
NA SLICI JE SIN SRPSKE PJEVAČICE, MOŽETE LI POGODITI KOJE: Kad vidite ko mu je otac, bit će vam jasno na koga liči!
.

Kada na Instagramu vide fotke ovog frajera, mnogim damama se ubrza rad srca. On redovno trenira, iz teretane ne izlazi, a malo je onih koji znaju da su mu roditelji i te kako poznati.

Naime, Dejan Ibraimov je sin poznatog estradnog para Natalije i Sanija Ibraimov, članovi grupe Trik FX. Njih dvoje su u braku od 1995. godine, a godinu dana kasnije dobili su Dejana.

On je njihovo jedino dijete, veoma su ponosni na njega, isticali su da su ga vaspitavali da bude svoj, a nikada svoju slavu i popularnost njemu nisu nametali.

Inače, s obzirom da i Sani veoma vodi računa o svom izgledu, i da je takođe redovan u teretani, mnogi komentarišu da je Dejan i te kako preslikan otac. 

Natalija je svojevremeno ispričala da sinu Dejanu nikada ne bi dala da uđe u rijaliti, iako su ona i njen suprug Sani bili učesnici istog. 

"Mnogi misle da smo mi u rodu sa Đoganijima, pa sam rekla da ću na svom čelu istetovirati velikim slovima: "Nismo Đogani". Ja nisam imala poziv za Zadrugu ove sezone, ali jeste moj sin Dejan, koji je lijep i zgodan. On je i htio da uđe, ali kada sam vidjela kako Gagi i Anabela prolaze zbog Lune, rekla sam mu da ne može. Iskreno, on je kao Sloba Radanović - kao neko telence, naivan i velika dobrica", rekla je ona tada za Svet. 

Ne propustite