NAREDNIH 5 DANA DONOSI PROMJENE U VEZI/BRAKU, NAJBOLJI ASTROLOG OTKRIVA: Ovi horoskopski znakovi će raskinuti, LOŠE IM SE PIŠE

Kiosk
NAREDNIH 5 DANA DONOSI PROMJENE U VEZI/BRAKU, NAJBOLJI ASTROLOG OTKRIVA: Ovi horoskopski znakovi će raskinuti, LOŠE IM SE PIŠE
.

Pavel Globa savjetuje Lavovima da se ovog tjedna usredotoče na ljubavnu sferu. Malo samopouzdanja, otvorenost i inicijativa, pomoći će da privučete ljubav. Ali u financijskoj sferi inicijativa se ne preporučuje. Blizanci ovog tjedna mogu imati nekoliko nepovoljnih dana, posebno mogu izazove očekivati 27.02. i 28.02., za vikend.

Jedan od najpopularnijih astrologa u Rusiji, Pavel Globa, daje svoju astrološku prognozu za naredni period do 28. februara/veljače 2021.

screenshot-4

Ovan

Ovo je vrlo povoljan tjedan za postavljanje novih ciljeva i, općenito, za ispunjavanje želja. Jaki rituali pomoći će vam da brže postignete ciljeve, a malo vjere u sebe pomoći će vam da ne izgubite strast.

Što se tiče ljubavne sfere, čak i u povoljne dane 25.02. i 26.02., Ovnu je ipak bolje da nije aktivan u potrazi za srodnom dušom. Svatko tko je već u vezi trebao bi se usredotočiti na sve što je vezano za dom.

Učenje novih vještina pomoći će povećanju prihoda. Razvoj ne bi trebao stajati, posebno za Ovnove zaposlene u području medicine.

Bik

Bik nevolje može očekivati ​​25.02., koji je najopasniji dan u tjednu. Bit će korisno okružiti se pravim ljudima – optimističnim, ljubaznim.

Ovo je savršeno vrijeme za promociju novih ideja. Moguće je da će se svidjeti šefovima i investitorima.

Također, ovaj je tjedan savršeno vrijeme za spojeve, flert i ljubav. Veliki uspjeh čeka one koji su odlučni pronaći srodnu dušu, postati sretniji.

Blizanci

Blizanci ovog tjedna mogu imati nekoliko nepovoljnih dana, posebno mogu izazove očekivati 27.02. i 28.02., za vikend.

Moguće je da problemi mogu postati test snage. Ne treba se ljutiti na sudbinu i Svemir.

Za vikend je bolje dati slobodu svojoj srodnoj duši, a radnim danima će biti mnogo vrlo povoljnih dana za promjenu posla, početak treninga, promjenu profesije, stjecanje znanja

Rak

Rakovi će u ovom periodu imati prilike upoznati nove ljude pa bi predstavnici ovog Znaka trebali biti oprezni. Korisno je oslanjati se na intuiciju pri procjeni kompatibilnosti.

U ovom periodu možete sigurno početi raditi nešto novo i zanimljivo. Subota i nedjelja su najpovoljniji dani za Rakove.

Vikendom možete putovati, upoznavati ljude.

Lav

Pavel Globa savjetuje Lavovima da se ovog tjedna usredotoče na ljubavnu sferu. Malo samopouzdanja, otvorenost i inicijativa pomoći će da privučete ljubav. Ali u financijskoj sferi inicijativa se ne preporučuje. Pavel Globa snažno savjetuje da se ne poduzimaju ishitreni koraci.

Također, astrolog preporučuje da za sada zanemarite važne i skupe kupnje. Čak i kada naručujete neke proizvode ili stvari na internetu, bolje je biti na oprezu.

Nepovoljan dan je 26. veljače/februara. U petak moguć pad samopouzdanja, afirmacije vam mogu pomoći.

Djevica

Djevice će se morati suočiti s nekim problemima 27.02. i 28.02.. Preporučuje se duhovna i energetska zaštita. Astrolog savjetuje da djelujete i ne odgađate ništa za vikend.

Subotu i nedjelju najbolje je provesti opuštajući se. Što se tiče ljubavi, Djevice će se susresti s nekim poteškoćama. Vještine slušanja mogu vam pomoći da izbjegnete previranja u vezama.

Svima koji su još uvijek usamljeni savjetuje se da ne hrle u nova poznanstava, romantiku i spojeve.

Vaga

Sada je vrijeme u kojem trebate savladati sebe, postati bolji i jači. Moguće je da ćete se susresti s nekim poteškoćama, s kojima ćete se trebati suočiti što je brže i učinkovitije moguće, ali na samom početku tjedna.

Zvijezde i planeti bit će u vrlo povoljnom položaju 25. i 26.02.. Također je vrlo vjerojatno da ćete na svom putu susresti vrlo važne ljude.

Za Vagu se spremaju mnoga ugodna iznenađenja.

Škorpion

Škorpioni, koji se nazivaju fiksnim znakovima Zodijaka, ovog će tjedna biti vrlo uspješni kod suprotnog spola. U vezi bi se trebali boriti protiv uobičajene ljubomore.

Sada bi trebali voditi računa o svom izgledu – obnoviti garderobu, napraviti novu frizuru. Ovo je savršeno vrijeme da svoju vezu podignete na višu razinu.

Pavel Globa također napominje da je došlo vrijeme za timski rad. Savjeti kolega pomoći će Škorpionu da izbjegne fijasko.

Strijelac

Astrolog vjeruje da je Strijelcu sada bolje da napusti romantiku i nerad. Ne treba riskirati i uplesti se u avanture.

Najbolji dani za posao su 25. i 26.02.. Za vikend će se raspoloženje zvijezda pogoršati pa je bolje vrijeme provesti u samoći.

Mali pokloni pomoći će održavanju odnosa s rodbinom i partnerom.

Jarac

Za Jarce će tjedan započeti s neugodnom notom. U ponedjeljak će noćne zvijezde biti u vrlo nepovoljnom položaju.

Jarci se mogu jako umoriti prvih dana u tjednu. Vrlo je važno zapamtiti najbolje načine za obnavljanje aure i biopolja.

Osobna i poslovna putovanja mogu biti izuzetno uspješna ovaj tjedan. Za sve Jarce koji se nađu u vezi bolje je da više vremena posvete svojoj drugoj polovici. Isto vrijedi i za roditelje, djecu. Onima koji su sami astrolog savjetuje da se pokrenu i da ne gube vrijeme.

Vodenjak

Vodenjake očekuju vrlo svijetle i velike promjene u životu. Ne mogu se isključiti negativne promjene, posebno u području financija.

Na poslu i u karijeri može se dogoditi nešto nepovoljno. Morate biti stalno na oprezu. Što se tiče sfere ljubavi, tu vas čeka veliki uspjeh, bez obzira jeste li sami ili ne.

Pavel Globa savjetuje da više vremena provodite kod kuće, s voljenima, sa srodnom dušom.

Ribe

Ribama će najpovoljniji dani biti 23. i 24.02.. Ti će ljudi imati velik uspjeh u komunikaciji i izgradnji odnosa.

Rješavaju se nagomilani problemi u obitelji, ljubavi i prijateljstvu. Što se tiče financijske sfere, Ribe bi trebale biti oprezne.

Veliki se problemi u poslu mogu izbjeći samo ako se usredotočite na činjenice. Astrolog savjetuje da budu oprezni s ljudima koji šire glasine i često lažu.

Ne propustite