VELJKO SINOĆ OBJAVIO SRAMOTAN TEKST, OGLASILA SE I ANASTASIJA: Evo šta je ona napisala o BALAŠEVIĆU! Oglasila se na Instagramu!

Aktuelno
VELJKO SINOĆ OBJAVIO SRAMOTAN TEKST, OGLASILA SE I ANASTASIJA: Evo šta je ona napisala o BALAŠEVIĆU! Oglasila se na Instagramu!
.

Čuveni kantautor Đorđe Balašević koji nas je napustio 19. februara u 67. godini života, a danas je sahranjen, nešto prije 13 časova, na Novom groblju u Novom Sadu u najužem krugu ljudi.

Žalost zbog smrti muzičara među velikim brojem domaće publike, ali i regionalne, izrevoltirala je Veljka Ražnatovića, te je ispoljio svoj stav putem društvene mreže Instagrama.

raz

Riječi sina Svetlane Ražnatović razjarile su pjevačicu Jelenu Karleušu, koja je započela rat sa naslednikom folk dive .

Interesantna činjenica, Ceca i njena kćerka Anastasija, kao i većina Srbije, s tugom su prihvatile vijest o smrti Balaševića i obje su se od njega oprostile emotivnim porukama

- Zbogom, legendo! - napisala je pjevačica Anastasija Ražnatović i dodala emotikon slomljenog srca.

Međutim, mladi Ražnatović očito ne dijeli isto mišljenje kao majka i sestra. 

Podsjetimo, Veljko Ražnatović je putem društvene mreže Instagram kritički nastupio povodom masovne žalosti za preminulim muzičarem.

- Srbi, po staroj ukletoj navici, sami po sebi pi*amo! Zato nas ne poštuju, zato smo mi uvijek krivci i da izvinete j*be nas ko stigne. Ko ti vređa narod, ne zaslužuje nikakav pomen, nikakvo sjećanje. Kojeg bi Hrvata podržali da ode u Srbiju i da kaže ovo što je upokojeni kantautor gospodin Balašević izjavio? A vi se zapitajte da li ste normalni je*ote i koliko faca imate - napisao je Cecin sin, a ovaj sukob u mišljenju između njega, majke i sestre nije prošao nezapaženo.

Izvor:Srbijadanas

Ne propustite