BALKAN TUGUJE ZA ĐORĐE BALAŠEVIĆEM, SADA SE OGLASIO ARKANOV SIN: Nije uputio lijepe riječi, ovo će slomiti porodicu Balašević (FOTO)

Aktuelno
BALKAN TUGUJE ZA ĐORĐE BALAŠEVIĆEM, SADA SE OGLASIO ARKANOV SIN: Nije uputio  lijepe riječi, ovo će slomiti porodicu Balašević (FOTO)
.

Čuveni kantautor Đorđe Balašević preminuo je 19. februara u 67. godini. Od Balaševića su se oprostili njegovi sugrađani u centru Novog Sada i ispred njegovog doma, Beograđani su palili svijeće kod Doma sindikata i Sava centra, ali i cijela Juga od Vardara do Triglava.

2469345-untitled123435634-ls

Veljko Ražnatović, sin Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana se oglasio na svom Instagram profilu, pa izneo drugačiji stav od ostalih.

Naime, on je objavio snimak jednog koncerta koji je Balašević održao u Zagrebu, na kom se tada obratio publici ovim riječima: 

"Ja inače pjevam na svom maternjem hrvatskom jeziku ali postoji jedan problem, ja govorim jednu iskvarenu verziju hrvatskog, tzv srpski", rekao je Balašević tada, na šta je Veljko napisao:

"Srbi, po staroj ukletoj navici, sami po sebi pi*amo! Zato nas ne poštuju, zato smo mi uvijek krivci i da izvinete j*be nas ko stigne. Ko ti vrijeđa narod, ne zaslužuje nikakav pomen, nikakvo sjećanje. Kojeg bi Hrvata podržali da ode u Srbiju i da kaže ovo što je upokojeni kantautor gospodin Balašević izjavio? A vi se zapitajte da li ste normalni je*ote i koliko faca imate", napisao je on.

2469341-screenshot-5-ff

Izvor:Kurir
 

Ne propustite