JAŠAR AHMEDOVSKI SE NABILDAO, A DA MU VIDITE ŽENU: Bili su 20 godina u vezi, A ONDA SE VJENČALI (FOTO)

Show
JAŠAR AHMEDOVSKI SE NABILDAO, A DA MU VIDITE ŽENU: Bili su 20 godina u vezi, A ONDA SE VJENČALI (FOTO)
.

Jašar Ahmedovski je srpski pjevač makedonskog porijekla rođen 22. decembra 1963. godine u Lažanima, malom mjestu u blizini Prilepa.

Ima jednu sestru i tri brata pošto je četvrti, takođe poznati pevač, Ipče Ahmedovski, tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći. Osnovnu školu je završio u rodnom mjestu, a sa nepunih 15 godina Jašar je riješio da ode u Sarajevo i da pokuša da napravi muzičku karijeru.

Bio je smješten kod rođaka koji ga je odveo u kafanu u kojoj je nastupao Halid Bešlić. Bio je oduševljen kada ga je čuo kako peva i pronašao mu je prvi posao u bašti ribljeg restorana. Jašar je od vlasnika tražio duplo veći honorar, ali je zato restoran uvek bio pun gostiju.

Uporedo je učio Srednju medicinsku školu jer je njegov otac, po profesiji lekar, želeo da Jašar nastavi porodičnu tradiciju. Međutim, završio je samo dva razreda i posvetio se muzici koja ga je oduvek zanimala. Na njegove svirke su dolazili profesori iz škole koju je pohađao, a slušali su ga Mile Kitić, Šerif Konjević, Šaban Šaulić, i drugi. Kada je Šaban čuo kako Jašar pjeva njegove pjesme, predložio mu je da dođe u Beograd što je i učinio.

Pošto nije imao nikoga, harmonikaš Mirko Kodić mu je predložio da žive u njegovom stanu kao cimeri. Šaban, Mirko, Rade Vučković i Jašar su postali nerazdvojni drugovi pa su zajedno išli u provod i ugovarali poslove.

Sa 18 godina je upoznao svoju sadašnju suprugu Snežanu koja je sa drugaricom došla da ga sluša. Bili su dvadeset godina u vezi nakon čega su se i vjenčali.

Znamo da Jašar danas izgleda bolje nego ikad, a evo kako izgleda njegova supruga: 

17c64f28fc947d64a0ab2700d09fb657

9fce806614bc83d4908571747f6af1ca

 

Ne propustite